- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждате ли се когато....
звучи гадно... до краката ли стигнаха да си ближат,толкова ли няма какво друго
![]()
Не ми звучи възбуждащоПредставям си чака ме пичката у нас и аз си идвам от къра копал 3-4 градини с някакви кубинки и дебели чорапи
Ми тя още като вляза ще усети възбуждащата миризма
![]()
Не ми звучи много възбуждащо...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
не съм го правила, не са ми го правили, а и не бих опитала звучи ми гадно![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
само измити![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Моят приятел се възбужда когато му смуча пръстите на ръцете и го гледам в очите.. Но за краката... нз струва ми се супер странно![]()
ako momi4eto mi haresva 6te i blija ne prustite mi vsi4ko![]()
![]()
Vseki si ima svoi fetishi! Men lichno tova ne me vuzbujda, no drugite koi znae?!!Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
бих се възбудил повече ако вместо да и смуча пръста тя да ми смуче томахавкатаПървоначално написано от DivoTo_KoTe
6то не,
на мен би ми било кофти ако тя ми засму4е пръстите, ама аз на нея бих
то там е въпрос на страст май и на любоф
не бих дала да ми го правят звучи гадно разтривали са ми краката и много ми харесва но чак да си смучат
не мерси![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
FOOT FETISH му са вика на тва ,не съм пробвал неща и да пробвам![]()
![]()
![]()
i az taka mislqПървоначално написано от sarin4eto
Мнението ми е![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Не![]()
cc
Ами,тва и като оралната,ако току що се е искъпала,бих опитал...:P
Ако си е миля краката, що не?!
l0llip0p <3
А харпун, мойто момче?!?
Много зависи от момичето са ако е с хубави крака и си ги подържа с някакъв манекюр що не![]()
ем да .. облизахме си задниците .. дай и краката да почваме ...... много е тъпо според мен т'ва
![]()
изглежда извратено![]()
![]()