- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждате ли се когато....
Нееееее......звучи много гадно.Мен би ме било срам да дам да ми лижат пръстите на краката![]()
...
+1Първоначално написано от sarin4eto
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
не! никога не бих дала и никога не бих пробвала! не ми изглежда даже грам възбуждащо![]()
![]()
не ми се нрави нещо....![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
А ако има гъбички ?!?!?Това е много забавно
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
pravil sum goПървоначално написано от DivoTo_KoTe
iii obujavam da go pravq
![]()
Няма начин... ако цял ден е ходила наляво и надясно в тия жеги нали ще и повърна на крака
dance
Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Pendulum - hold your colour.mp3
ако с неизмити крака кво прайме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
гадно ми звучи..![]()
Come back and set me free... : )
Първоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
тва е най-отвратителното може би![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Бих пробвал![]()
после да кажеш как еПървоначално написано от CwalkIn
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
бляя![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
най - много да изяде някой шут по тиквата.. на краката имам ужасен гъдел![]()
![]()
Да правил съм го и наистина ме възбужа , но си го позволявам само с момичета на които имам пълно доверие относно хигена , възприятие и спокойствие , хубаво е наистина който не е пробвал го съветвам да опита , макар да има момента с гъдела ама то тия неща се тренират ахахаха (прозвучах като некъв професор) абе яко си е!
Не си се представям лапнала нечии палец![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Разбира се. Правил съм го, правя го и ще продължавам да го правя.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
накарй приятеля ти да те посмуче .. много е яко
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.