.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Наранена..

Наранена..

Здравейте на всички.Обръщам се към вас, защото в момента ми е супер кофти.. ;( Представете си, че сте момче и с действията си сте наранили много някое момиче, с което сте ходили преди.Излъгали сте я, въпреки че много добре сте знаели, че ще я засегнете и сега тя не ви търси и не ви говори..Кое е нещото, от което ще ви стане още по кофти? В смисъл какво да направи тя, за да ви стане на вас по-гандо сега? Благодаря Ви предварително

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Можеше да питаш просто: Какво да направя за да му стане по-гадно, отколкото на мен в момента

Еми отиваш и изневиделица пускаш 1 език на най-добрия му приятел, след което обръщаш гръб и си отиваш. След което приятеля му ще казва: че няма нищо между вас, а въпросното момче ще си мисли че го лъже и ще се скарат.

Може например да му кажеш че когато ти си му казвала "Обичам те" си мислела за друг който наистина обичаш.

Можеби ще се засегне от това.
    Не го познавам и не знам какъв тип е.

По принцип в тези случаи трябва да се погрижиш да те ревнува,дори и да не е изпитвал някакви хипер силни чувства към теб,чувството че си била "негова" а вече си притежание на друг ще го накара да се чувства кофти...

Само да поясня, че в момента така или инъче ние не ходихме, но това за собствеността е добра идея..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съгласна съм с myNameIsImmortal ...

Я само си представи кво яко ще е ако попаднете у едно диско а ти си на съседното ВИП сепаре с некъв пич...има хиляди начини ве мен...

Ами ако примерно ми се обади и иска да отидем на кафе.. Добра идея ли ще е да му кажа, че това ни е било последното излизане и бързам, защото ще излизам с..едно аверче А ако започне да разпитва ще се подразни ли ако го отрежа набързо?

Нееееееее.....в никакъв случай набързо.....бавно за да се пържи на клада копелдака... мухаха

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от candy_little_girl
    Ами ако примерно ми се обади и иска да отидем на кафе.. Добра идея ли ще е да му кажа, че това ни е било последното излизане и бързам, защото ще излизам с..едно аверче А ако започне да разпитва ще се подразни ли ако го отрежа набързо?
    Ако пита кой е му отговори:
    "Еми има всички твои добри качества + още 10 отгоре..
    Сега направи ли си асоциация с какво момче ще излизам на кафе?"

Няма да може да ти каже и чао дори

аз ако бях на твое място щях да го оставя без да му обращам внимание явно той не те цени достатъчно и просто няма смисъл и ти да се занимаваш повече с него и да му обращаш внимание...зарежи го тотално той не заслужава дори и да му връщаш това което ти е причинил

По принцип всичко стана заради приятела му, който ме обиждаше и с който много се мразим..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че няма за какво да си отмъщаваш. Просто се прави на непукист, на безралична към него, от безразличието ще го заболи най-много. След това сигурно ще се появи и друго момче и когато те види с него още повече ще го жегне отвътре, мисля че това е по-добро, отколкото другите неща
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Тъпкано му го върни !!!!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Мисля, че няма за какво да си отмъщаваш. Просто се прави на непукист, на безралична към него, от безразличието ще го заболи най-много. След това сигурно ще се появи и друго момче и когато те види с него още повече ще го жегне отвътре, мисля че това е по-добро, отколкото другите неща
    ++
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от candy_little_girl
    Ако пита кой е му отговори:
    "Еми има всички твои добри качества + още 10 отгоре..
    Сега направи ли си асоциация с какво момче ще излизам на кафе?"

Няма да може да ти каже и чао дори
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++ мн.ме кефиш!!!!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от pink94
    аз ако бях на твое място щях да го оставя без да му обращам внимание явно той не те цени достатъчно и просто няма смисъл и ти да се занимаваш повече с него и да му обращаш внимание...зарежи го тотално той не заслужава дори и да му връщаш това което ти е причинил
    Чета мненията и това беше първото, с което съм съгласна.
    Не си струва да му връщаш. А щом си се засегнала, значи и ти го харесваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен е достатъчно, че не му говориш.

Животът е адът описан в Библията!

накарай го да ревнува..
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от pink94
    Чета мненията и това беше първото, с което съм съгласна.
    Не си струва да му връщаш. А щом си се засегнала, значи и ти го харесваш.
    +1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Наранена..

О боже!!!

От нищо няма да ми е кофти, просто защото тя НЕ МЕ интересува по никакъв начин.

Абе не ви ли писна да пускате дебилни теми?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си