- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анджелинините месести устни
Здрасти хора!
Значи на 17,мъжко.Единственото нещо,което не харесвам е месестната си долна устна,точно като на Анджелината ,само че мааалко по-къса и не толкова крива,но на дебелена е същата,което придава още по-голяма драма.Горната ми е почти същата като Джоливската.Изключително много я мразя,но пък за сметка на това мога да кажа,че усмивката поне за мен е изключително красива!
Никога не мога да се опусна на снимка,примерно,винаги я захапвам,или пък надувам балон от дъвка или пък нещо правя,за да не изглежда такава каквото е.А по принцип устните ми са и светлокървави на цвят,това не е проблем,но пък не си подхожа като че ли.
От около 7-8 години това ми е мъка и ... не знам...искам да попитам какви методи има за ддз смаляване,коригиране и прочие? Звучи изключително ъпсурдно, но както се казва всеки луд с номера си и косура си.
Лично аз обожавам устни от този тип,но за жалост природата не ме дарила с такива ... ;\\
Чудя се как може да се суетя толкова за една устна,но ...![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
имаш супер яките устни и не си и помисляй за коригиране.![]()
такива устни са мечта за тоолкова много хора,а ти.. и освен тфа,жените се кефят на плътни устни.
Ти да не си лесбийка?Първоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен лично ме е страх от гооолеми устни, имам чувството, че ще изядат, докато ги целувам.
Ем, може да има такива, които харесват огромни мъжки джуки, но ако автора не се чувства добре в "устата" и техните имат излишни парички...![]()
MrUndaztood,незная какви са устните ти,но тези които си показал и обожаваш такива-лично на мен не ми харесват...![]()
Дай снимка..
ала бала
Joro951
В момента не мога,защото съм при братовчед си и нямам блутут,като се върне ще го питам и ще кача.
shmurkam
още не никой не се е оплакал или пък да бъде изяден,но пък ... бе гадно е![]()
![]()
LiliS
много хора ми казаха същото,но пък нали знаеш,че винаги се гледа в чинията на другия;а пък всеки е и с различен вкус))))))
guinessgirl
Както казах и на Лилис,всеки с вкуса си,първо ще го мисля с някви козметики,ако могат ей така видимо да намалят "ефекта",и за това пуснах тази тема де,евентуално ако има такова животно измислено,ако не клъцни/срежи
LastFM
ти си знаеш,най-важното е да се чувстваш добре.за козметика-съмнявам се,че има нещо подобно. то повечето хора се стремят да уголемят устните си,тъй,че...![]()
Приятелят ми е с такива устни и много ми харесват. Но щом не се чувствам комфортно и не се харесваш единственото решение е пластична хирургия. С козметика нищо няма да постигнеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ясно,още малко остава до 18-то и тогава вече май мисля за пластична,освен чудо ако стане и започна да си я харесвам![]()
Благодаря на всички!
LastFM
Няма проблем,ноПървоначално написано от ThisIsMe
Първоначално написано от MrUndaztood
LastFM
Съвсем не са толкова огромни колкото ги описваш. На моя са даже по-големи.
Според мен си търсиш кусури там, където ги няма. Спри да се вманиачаваш. Нищо ти няма на устата.
устните са ти разкошни![]()
много харесвам момчета с такива устни
![]()
:P
Признавам си,че сигурно може и така да е.Просто си имам мой идеал за устни и от там може ... не знам ... просто знам,че не си ги харесвам,това ми е единственият комплексПървоначално написано от TheBeliever
LastFM
Именно. Комплекс. Спри да се комплексираш, а се научи да се харесваш такъв, какъвто си.Първоначално написано от MrUndaztood
Пък и както вече казаха, момичетата харесваме по-пълни устни.
Не се притеснявай изобщо.Както сам виждаш ила доста момичета,който харесват такива устни.На мен също ми допадат.И вярно,че когато човек си втълпява нещо никой не може да му помогне.Всеки с комплексите си...но не се впрягай толкова,замисли се колко по-лоши случей има от твоя.Някой може да мисли,че в това ти е чара.![]()
аз имам една приятелка с такива устни, много са хубави
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да...даа...Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
![]()
![]()
Ник'ви пластични операции![]()
![]()
Само на мен ли не ми отваря снимката? Стана ми интересно да видя тези устни!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.