.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Захир

Захир

Чували ли сте за "Захир" ии какво може да ми кажете за него..Помага ли? Действа ли? От аптеките ли си го взехте или го има и в хранителните магазини? Колко струвашее? Абее каквото знаете казвайте Aa забравих да кажа че това е за otslabvane ама.. не знам под каква форма е (hapcheta .. lepenki)

А какво е това

Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    А какво е това
    надявам се скоро да разберем
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Добавка за отслабване. момичето, което я рекламира е от Свищов и работи със сестра ми. Казала й е, че няма никаква полза от това. момичето е слабо, защото е Европейска шампионка по силов трибой и тренира здраво. не си харчи парите.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз го пих ефект -0
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Добавка за отслабване. момичето, което я рекламира е от Свищов и работи със сестра ми. Казала й е, че няма никаква полза от това. момичето е слабо, защото е Европейска шампионка по силов трибой и тренира здраво. не си харчи парите.
    така е...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Една приятелка на майка ми, пък казва, че била доволна... но не знам, може да си внушава, аз лично съм против такива неща за отслабване ; )

Не си занимавай с тези измишльотини. По-добре се храни здравословно и спортувай. Няма начин да седиш цял ден пред телевизора/компютъра, да се тъпчеш и да пиеш някакви хапчета, и да чакаш да отслабенеш. Това го има само по рекламите и филмите...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си