- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с бедрата
Имам проблем с вътрешната част на бедрата.Въпреки,че 4 дни в седмицата тичам в същото време правя упражнения 6 дни в седмицата (4 от дните съчетавам бягане + аеробни упражнения в къщи) не правя драстична диета а ям това което ми се яде в определени количества.
И ето нагледно проблемната зона съм я отбелязала със розово.Някой ако може да помогне за да ми станат краката като вариянт 2 защото мисля,че той е правилен.
http://i44.tinypic.com/i791zo.png
Пиши описателни заглавия!
krem4et0
Оо от доста вече година,но тази зона просто не подлежи на никакви промени.Вече започвам да се отчайвам...
Спокойно!Не обръщай внимание на това...с течение на времето ще премине-може и след пуберетета .. може и преди.Продължавай да си правиш упражненията и ще си във форма![]()
ми да не те отчайвам ама аз съм леко като тебеПървоначално написано от Zaharinka
то там са си мускули и няма как да ги стопиш (както и аз
) . Имам една фр, която също е така,а е супер слабичка
и все пак най-гадното е, че се протриват дънките в тая област
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
нали казваш, че ядеш от всичко което ти се рияте? Ами тогава вземи да се ограничаваш малкоМоже и никоя диета да започнеш нз...А пък може да е така и заради многото бягане.Може да ти се образуват мускули...нали знеш спортистките колко са мускулести и какви големи бедра имат...
Оффф, ти луфт ли искаш да имаш? Баси грозното е. Добре са ти краката, стига да не се протрива твърде много, де. Тогава вече не знам.
М като казах че си ям каквото искам нямах предвид,че се тъпча с дюнери и пици и т.н. Просто не ги обичам.Позволявам си по няколко парчета шоколад или вафлички.Пък и не мисля,че това чак толкова се отразява понеже съм активно спортуваща.Проблема с претъркването е кофти понеже ако едни панталони ми са широки надолу там са тясни и става кофти...Голям проблем ми е направо умирам...
Абе хора, съвсем ви се изкривиха представите. Вариант 1 е правилен, както се изразява авторката. Идеалните крака когато се съберат трябва да имат 3 допирни точки: глезените, коленете и бедрата, а между тях да има луфтове, но не големи. По-слаби крака изглеждат криви, като на дядо дет не е слизал от коня цял живот.
PROUD MEMBER OF THE PACK
много момичета имат същите крака така че да не ти пука, а и ако краката са ти добре оформени и слаби тогава не е абсолютно никакъв проблем,дори не се забелязва.По добре да са ти така от колкото да има голямо разстояни между тях!
Продължавай да си спортуваш все така-ще си си във форма,ще се чувстваш и изглеждаш страхотно!
Със спорт не е сигурно,че ще стане една година е спортувала и няма резултат ... имам една позната , която спортува 3 години вече и просто е такава структурата и до тука..
Тя имаше предвид, че ЗАРАДИ спорта са ѝ станали такива краката.Първоначално написано от under_black_sky
П. П. Не се коси, аз да не ти показвам моите крака. "Чудо и приказ"...
И аз съм имала такъв проблем, наистина е много гадно. Прави упражнения специално за вътрешната част на бедрата.
М да явнно пак ще минавам на диета.Пу цял живот ограничения добре,че поне обичам да спортувам,че сиг положението щеше да е мн зле...
Явно не съм само аз със този ужасен проблем.А може би и от спорта краката са ми станали по-мускулести въпреки,че бягам на дълги разстояния за да го избегна и пак уфффф...![]()
Трябва ти това --> http://www.4fitnessbg.com/shop/products/bodyformer.jpg
Намира се в спортните магази за по около 7-8лв![]()
Само да кажа, че при много хора това си е структура и ако искат и да не ядат, а само да спортуват, пак ще си ги имат там месцата. Чувала съм, че там никога не може на 100% мускул да остане, освен ако не се махнат оперативно сланинките
^намираш ли промяна след като си го ползвала?
И аз го имам и съм много доволнаРазбира се, че не е красиво да имаш луфт, но ако например и се допират бедрата там при ходене не е най-нормалното и може да си помогне с този уред. И може даже да си прави упражненията докато гледа ТВ например
![]()
А къде трябва да се слага това- на проблемното място или може и между коленете
А как се казва този уред![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Прави повече секс и може да се оправят нещатаАма ще трябва наистина мнооого секс. А съвсем сериозно - това си е просто женска структура. Загледай се по момичетата по улицата - не са ли и другите така? Не можеш да промениш нещо, което природата доста преди теб го е измислила. Сигурна съм, че щом спортуваш толкова, имаш секси крака
![]()
А възможно ли е от този уред да се натрупат мускули? Ако да по-добре да не си го взимам. И може ли да поясните как се използва![]()
Слагаш между краката и почваш да ги събираш
А от секса...не знам, при мен промяна няма. Дали е от позата?