.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    Със спорт не е сигурно,че ще стане една година е спортувала и няма резултат ... имам една позната , която спортува 3 години вече и просто е такава структурата и до тука..
    Тя имаше предвид, че ЗАРАДИ спорта са ѝ станали такива краката.
    П. П. Не се коси, аз да не ти показвам моите крака. "Чудо и приказ"...

твоите крака са много готини бе

пт:по добре така,,иначе ще изглеждаш все едно имаш криви крака
    Не мисля така, кълките са ужасно големи и се разпльокват като торби с пясък, когато седна.

hottie
    Guest
    Ами да, имаше промяна при мен. Преди 2 години по едно време бях малко..не напълняла, но се бях леко отпуснала и като влязох във форма исках само да си върна краката в добър вид и си взех този уред . За 2 седмици се стегнах идеално. Защото точно тази част се стяга по-трудно. Аз например плувам, но и плуването не помага толкова.

Този уред(не знам как се казва...уред за бедра) се слага между краката и притискаш с бедрата, така че да се събере. Получава се напрежение и лека полека се стягаш.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Слагаш между краката и почваш да ги събираш

А от секса...не знам, при мен промяна няма. Дали е от позата?
    За секса беше шега А за уреда - и аз така знам, че се използва - гледала съм даже разни снимки из интернет - да се седнал на земята, или пък да си легнал странично и така да свиваш и отпускаш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Измислен е от Сюзън сомърс. Тя играе в "Стъпка по стъпка" ако някой е гледал сериала. Става и за рамене, за корем и изобщо за стягане. дали има ефект не мога да преценя, защото го ползвах преди година, но правих и диета. Сега не го ползвам, но и за себе си харесвам тази част но бедрата си. За корем обаче е мега ефикасно.Body Former или Thigh master го водят май.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    О да ще си го взема този уред.В интернет не можах да намеря къде го продават онлайн обаче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си