.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

***такъв сутиен***

Много се чудя дали да си взема такъв сутиен. http://www.podaruk.net/images/sex11.jpg
    Чудя се, защото до сега не съм имала даже и мои приятелки не са имали да ми кажат дали са доволни.Е вие ако имате кажете доволни ли сте???

Re: ***такъв сутиен***

Какъв ?
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    за какъв сутиен ства въпрос

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Дай повече подробности, какво представлява "такъв сутиен"?

Град
    Хасково
    Ако постнеш една снимка няма да е зле

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

да прекрасен сутиен много ми харесва виждам го да знаеш или го опиши или снимка сложи.ние от къде да знаем

Дай снимка
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    http://www.podaruk.net/images/sex11.jpg
    Ето сори забравила сам да дам

А е не видях пика сори ... аз не съм виждала такива сутиени, но така като гледам май не са много удобни..
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

ау ужас какво е това ?!
    аз за нищо на света няма да си купя такова...нещо !
    ако искаш такъв заради това, че няма презрамки, по-добре си сложи силиконови..,но това...

аз си имам.

слагала съм го веднъж и честно казано,доста е удобно.

вземи си.

майка ми имаше такъв..добре обаче след време той вече не можеше да се залепва .. така да се каже.. и не става за нищо но щом си решила купи си
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Град
    anytime, anywhere
    Пълна глупост ! Като го махнеш ще остане разочаровано момчето, постави се на неговото място.
    Не умея да губя !

Град
    anytime, anywhere
    Пълна глупост ! Като го махнеш ще остане разочаровано момчето, постави се на неговото място.
    Не умея да губя !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Момичета от моя клас мислят да си вземат за бала,но мен лично не ме кефи,а и ме е страх да не се отлепи
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз имам, но го слагам супер рядко.. примерно на рокли с гол гръб или такива без презрамки, ако можеш да се сетиш, които са съвсем по тялото прилепени :P
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Моят съвет е да не си взимаш, аз си взех за бала такъв защото не исках от роклята да ми се подават презрамки и други такива . След това съм си го слагала само веднъж и през цялото време имах чувството, че ще се отлепи.

Град
    Велико Търново
    Ами може да си купиш,но знай,че не е за ежедневна употреба и след всяко сваляне трябва да го измиваш със хладка вода и сапун,след това да го подсушиш и пак да го прибереш.
    За рокли с гол гръб или някакъв по-изрязан потник става,но при топло време когато човек се поти повече имай в предвид,че от потта се поотлепя и от време на време трябва да го побутваш,че да не вземе да се отлепи
    Аз лично нямам,но мисля да си купя един,за да изпробвам.

Мега фен Аватара на teenems
    пфф ,никога не бих си купила такъв
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    anytime, anywhere
    Момичета, защо се комплексирате толкова от гърдите си.Не съм срещнал мъж който да не спи с жена само заради малките й гърди /!\
    Не умея да губя !

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ау ужас какво е това ?!
    аз за нищо на света няма да си купя такова...нещо !
    ако искаш такъв заради това, че няма презрамки, по-добре си сложи силиконови..,но това...

Цитирай Първоначално написано от Redo
    Момичета, защо се комплексирате толкова от гърдите си.Не съм срещнал мъж който да не спи с жена само заради малките й гърди /!\
    Пфффф тоя сутиен да не е да ти ги увеличи бее, аз не те разбирам.Той е просто зза да го носиш с какъвто си искаш потник, а не да носиш някъв потник с гол гръв и да ти се вижда отзад сутиена, или пък да носиш потник без сутиен и да ти висат циците и да е грозно.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Такива силиконови подплънки си купуват предимно жени,които ще носято официални рокли,и не могат да сложат сутиен.Сега каквото и да ми кажете,една красива и официална рокля не може да се съчетае със силиконови презрамки,супер смешно и селско е (за мен лично).Другото което е,с тези подплънки могат да се носят дрехи с гол гръб без всякакви проблеми.
    Самоте подплънки не са неудобни,удобни са си,но качествените са по-скъпи,и пак започват да се отлепват след 4-5 слагания.
    Ако ти трябват за бала ти или някакъв друг официален повод-вземи си,но иначе не бих казала че са особено практични.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    една приятелка има.Сутиенът прилепва изцяло за гърдите и няма нито рамки нито нищо.Защо ти е точно сега такъв сутиен? тези обикновено се носят през лятоото,за дане личат рамките или пък за специален повод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си