Здравейте! Искам да споделя моята история и да ми дадете съвет.Та значи с приятеля ми сме заедно от 6 месеца и до скоро нещата бяха супер, бих казала идеално! Но изжеднъж всичко се промени (той).Държанието му стана отвратително..От един нежен и романтичен станах груб,неразбиращ и гаден.Говорили сме хиляди пъти на какво се дължи и все не се разбираме в края на разговора.Секса намаля,срещите ни или с нежелание се уговаряме или не излизаме въобще, също си говорим и по-малко по телефона докато преди не натисках червената слушалка..и просто вече незнам..Абсолютно ми показва,че ме има за даденост и нищо повече, НО има и моменти,в които си е същия добричък и мил,в тях виждам надежда за връзката ни.Не съм грозна или дебела, за да няма интерес към мен.Обичам разнобразието и в момента съм в много добра форма.Плюс това се караме за най-малките и незначителни неща, които можете да си представите..Не ни е еднообразно.. напротив постоянно измислям някакви идеи, който той май не удобрява .. (така излиза като се замисля) Обичам го и незнам как да продължа без него, защото мисля че това в скоро време ще стане.. Всичко толкова много ми липсва .. идея си нямате колко ...

Мерси,че отделихте време а прочетете !