- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е бройката?
Числото е трицифрено....да се беше поровила малко и щеше да видиш безброй такива теми.
^ Брато, информацията трябва да се обновява бре![]()
Има хора се ъпдейтват по 3-4 пъти на вечер![]()
По темата: Можела е да е повече отколкото е, но аз не се давам току-тъй..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Около десетина,не съм много сигурен.
3491
Пхухуу .. Знам ли 5,6![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от x3eme
Трицифтренето ти е 10? Или по-скоро 010? Толкова ли не можеш да броиш до около десет?Първоначално написано от x3eme
около 16 със снощната)
Важно ли е? Може би искаш някой да те прибави към бройката си![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Не мисля че това е най-важното за едно момче... даже за мен колкото по малко има едно момче толко по добре....
По темата... ни едно... (едно си имам ама още чака) ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо ли и аз съм на това мнениеПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Темата се повтаря, следващия път преди да пуснеш тема използвай търсачката![]()
Come out, come out wherever you are...
не мисля че ще му е лесно на някой да ме прибави към бройката сиПървоначално написано от dimitar_ak
аз си имам пpиятел пък и не мисля да спя с някой от форума ...
![]()
а и не само . Мога да ти кажа че съм отказвала много пъти ... аз не съм за бpойката тя не ме вълнува ! има много други неща които ме вълнуват повече
.
А за темата мога да кажа че я пуснах не да спамите ами да си кажете ... или ви е срам от самото число ли....
айде със здраве от мен![]()
Имал съм над 15 партньорки. Не е важно точно колко защото с някои е било само за по 1 път. Отдавна за мен секса е много емоционално нещо и самото бройкане не ме привлича. Идва един момент в който почваш да се надяваш, че настощия ти партньор ще е последния. За момента нямам такъв.Първоначално написано от sarin4eto
... 4![]()
1
ала бала
От почти четири години една и малко преди нея с още две си правехме експерименти и кеф.
Don't tell me what I can or can't do !
Що бе този който иска да те опъне може да не е ревнив и да не му направи впечатление че си имаш приятел ...Първоначално написано от sarin4eto
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!