- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой ще вземе шампионската лига
Съдията се изгаври с футбола,но в крайна сметка красивият футбол надделя.( не конкретно този мач)
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Челси трябваше да са на финала според мен, ама тоя съдията се изгаври с момчетата.. Все пак мойта прогноза за финала се сбъдна. Ман vs Барса![]()
супер як мач ще е и се надявам Юнайтед пак да вземат купата и да станат първите които са го правили две поредни години
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Ето това е финала на когото най-ще се радвам когото и да падне и 2та отбора страшно много ги хвалят така че който и да падне аз ще се радвам![]()
е всъщност последните няколко години от футбола гледам само кеш след 1/8 финалите и много рядко нещо друго![]()
Да бе, Челси 2 мача единственото което правеше е да руши играта на Барса, тоест не играеше никакъв футбол. 2 мача бетон, един късметлийски гол и яко балтии, това ли е качествен "футбол"? Щеше да е гавра, ако Челси бяха отишли на финала за сметка на Барса, който заедно с Юнайтед са най-класните отбори в Европа в последните години. Единствените, които освен да играят за победата, играят и за футбола, за публиката. Играят атакуващ и атрактивен футбол за разлика от отбори като Челси, Ювентус, Реал Мадрид, които за много далече от стандарта, който създадоха Манчестър и Барса.Първоначално написано от FreeDom9
А защо да не ги хвалят, нима не играят най-добрия футбол в Европа в момента? Глупаво е да си против някой отбор само защото е силен и печели често, независимо от любимите ли ти е или от не-любимите. Примерно и аз мразя много Реал Мадрид, но преди 6-7 години бяха най-класния отбор и мачкаха всичко по пътя си с атрактивен и класен футбол.Ето това е финала на когото най-ще се радвам когото и да падне и 2та отбора страшно много ги хвалят така че който и да падне аз ще се радвам Smile
Барса с тая трагична защита са точно на 2-3 контри. Да не говорим, че щом не успяха да пробият защитата на челси, срещу нашата начи нямат никъв шанс. 2 добре направени контри като тая дето я спретнаха за 10 секунди срещу арсенал и си тръгват разплакани каталунците.
Юнайтед тая година ще вземе и титлата и кеш и всичко е точно. Само ме е яд, на оня п*дерас дето не свири дузпата с/у евертън, тогава щяхме да направим куинтупъл (или там както се пише еба го...)
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Ще бият Манчестър, Барса на финала, като мече в дирек, надявам се !
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост.
Излишен въпрос! Барса ест. ще вземе ШЛ и тая година ще има требъл!![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Червените дяволи :P
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Сигурно БАРвСЕЛО(Нааа)Стига,бе малко разнообразие,няма само Манчестър да печелят,така става съмнително
![]()
И двата отбора не ги обичам..![]()
Челси трябваше да са на финала..
Но както и да е. Мразя Манчестър, така че ще викам за Барса ^_-
Paul Scholes .. remember the name!![]()
![]()
не ги харесвам особено,но мисля че Юнайтед ще бият.Ако финала беше Юнайтед-Ливърпул вече щеше да е интересно,но се съмнявам Барселона да се опрат на Манчестър.
Дано Юнайтед!!! ШАМПИОНИИИИИ!!
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
манчестър взеха купата![]()
По добре играха барса няма спор, яд ме е много че ман станаха втори![]()
все си мисля ча ако бяха пуснали Бербо още в началото можеше и да не се развие така мача... или поне ако барселона не бяха вкарали толкова ранен гол от първата им атака още
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki