- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога сме готови?
Ами много се спори, по въпроса, кога един човек е готов да обича (ако мога така да се изразя).Пускам и анкета за да са по категорични отговорите![]()
Супер тъп въпрос![]()
''кога е готов човек да яде баница?''
+1Първоначално написано от Punisherrr
![]()
За мен също е глупав въпрос, дори няма да гласувам в анкетата, защото мисля, че няма граници в любовта, но много хора не са на това мнение и за т'ва я пуснах темата.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Чела съм, че тийнейджърите са способни да обичат много силно, могат да се привържат към даден човек дори повече, отколкото възрастен. Може би и затова преживяват раздялата толкова трудно... Така, че аз мога да кажа, че също няма точен отговор на въпроса ти![]()
Когато решат и срещнат някой свестен.
Сега просто си умираш от скука и не се сети какво друго да питаш за убиване на времето, нали?
Когато го почувства...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Егати темата... Честно... Спрете се. Кога човек може да обича?! Ся оставаше и да има възраст...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
axhhxhah да даПървоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
ти ме смаза .. ама горе долу тъй си е
То тука половината е форум е подзародишна възраст ама за любов, ех любов, любов![]()
хах за мен лично да обичаме можеме и от 4 годишни,но да обичаме,да го осъзнаваме и да не съжаляваме .. 15-16>![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
А като няма възраст, защо се нахвърляте на толкова много с проблеми и им казвате, че трябвало да пораснатКак преценявате дали обичат истински или не?
всеки преценява сам за себе сиПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Преценяваме по проблема, за когото пишат.Първоначално написано от YaNcHeToOo
Е, разбира се, винаги ще се намери някой дървен философ, който ще изцепи: "Малки сте още.", но като цяло не зависи от възрастта нищо. Зависи от умствените способности и ако изобщо има някаква възрастова граница, тя е относно дали човека е достатъчно зрял, че да може да прави преценки и да осъзнае какво чувства.
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
по принип за любовтта няма граници
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами попринцип няма някаква определена възраст, на която да почнеш да обичаш... Това си зависи от самия човек и от това кога се почувства готов... Въпрки това обаче все си мисля, че ако си под 16 е някак налудничево да мислиш, че обичаш... Нищо лично просто на тази възраст си си още дете и все още бъркаш харесване с влюбване и обичане![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
смятам че от 14 нататък човек има достатъчно добре развито абстрактно мислене за да разбере какво е да обичаш и да го изпита в пълния му смисъл...друг е въпроса че някои поради липса на опит и увереност се впускат в множество краткотрайни връзки в които между тях и партньора им има почти всичко друго но не и любов...
и все пак си има и изключения...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Абе аз за една година 15-16 доста ми се промениха възгледите на тема "любов" Такаче може би 16> тогава по точно започваш да усазнаваш...
ACϟDC
Да, напълно съгласна съм. Всички хора се развиват с различни темпове.. едни са готови много по рано от останалите, а други пък може би не са срещнали човека...Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..
Това е много индивидуално..
Някои хора обичат на 13-14-15.. други не могат да обичат и на 25.. Зависи си от човека..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Колкото и да е индивидуално, наблюденията са и показали, че всичко преди 16-17-18 годишна възраст са една камара глупости и простотии с които само се губи времето.
От една страна простотии - от друга страна опит. Не всеки може да се учи от опита на другите - някои хора трябва да се опарят за да научат нещо.
За нещо любов/обич като нещо по-сериозно според мен може да се говори далеч след 16-тата година...И все пак - всичко е толкова сериозно, колкото е във собствените ви глави и погледнато от вашта гледна точка. Както за племенника ми може да е сериозно, че крем-карамела, в детската градина в която е, се сервира само във вторник, така и за някой на 14 може любовта да е сериозна.
Но като порастнете - повярвайте, няма да ви изглежда изобщо сериозно(но както споменах - натрупаният опит си е опит...)
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!