.

Виж резултатите на анкетата: Кога един човек е готов да обича?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • <12

9 12,68%
  • 13

4 5,63%
  • 14

10 14,08%
  • 15

10 14,08%
  • 16>

38 53,52%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    омфг що за тъп въпрс

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Супер тъп въпрос
    ''кога е готов човек да яде баница?''
    Супер тъп отговор...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Колкото и да е индивидуално, наблюденията са и показали, че всичко преди 16-17-18 годишна възраст са една камара глупости и простотии с които само се губи времето.

От една страна простотии - от друга страна опит. Не всеки може да се учи от опита на другите - някои хора трябва да се опарят за да научат нещо.

За нещо любов/обич като нещо по-сериозно според мен може да се говори далеч след 16-тата година...И все пак - всичко е толкова сериозно, колкото е във собствените ви глави и погледнато от вашта гледна точка. Както за племенника ми може да е сериозно, че крем-карамела, в детската градина в която е, се сервира само във вторник, така и за някой на 14 може любовта да е сериозна.

Но като порастнете - повярвайте, няма да ви изглежда изобщо сериозно (но както споменах - натрупаният опит си е опит...)
    Напълно съгласна съм с това мнение. =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    in my world!
    човек може да обича супер много неща тъй че защо да не обича и дори когато е на 4-5 годинки все едно кога е ...човек може да обича винаги!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Когато го почувства...
    Напълно съм съгласна Та ти обичаш родителите си още от малък/а, нима в анкетата трябва да се сложи 1 годинка за възраст?! .......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    За любовта няма възраст,тя се чувства и всеки я чувства по различен начин и по различно време

П.П. Тъп въпрос

Голям фен
    Ммм да не се съмнявам, че между мисленето на 12 и 13-годишните разликата е от земята до небето или че когато си на 15 не можеш, но на 16 си друг човек.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    На около 17. Всичко друго са залъгалки и близалки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Няма възраст
    +1 няма възраст за обичта
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    A кога човек е готов да пуска по - смислени теми?

И все пак.. няма определена вързаст.. Човек, когато намери своята половинка - тогава обича. Любовта не идва и не те пита " Готов ли си да обичаш?"
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен
    Дам, любовта не пита, тя просто идва...
    nicolepcd

ами мисля че за любовта няма възраст...
    *
    *
    всеки обича.. пък и все пак има много видове любов....
    *
    не е само тази любов за която говорим по принцип, освен нея съществуват например: .. любовта към природата, любовта към анй-добрата приятелка.. и т.н.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    от самото си раждане
    несъзнателно или не обичаме,
    а в най-ранна детска възраст тази обич се изразява в предпочитания
    тоест едното пюренце вместо другото /най-прост пример/
    в последствие порасвайки обикваме хората около нас,
    любовта придобива по-големи измерения, по-голямо значение
    та, така...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Seducti0n, чакай сега.

Някак си не мога да сравня любовта си към мусаката, с любовта към живо същество - да речем котката. Щото не съм Алф. По същият начин не мога и да сравня любовта към котката ми, с любовта към жена например.

Ако поставя мусаката, котарака и жената на една плоскост(а аз мога, по законите на математиката по три точки може да се построи плоскост), то това определено означава че аз бих избирал на произволен принцип от тях, понеже ги обичам всичките. И понеже ги обичам всичките, с една и съща любов - няма значение кое от всичкото ще избера - ще бъда еднакво щастлив.

Ама в реалността не е така. Малко по-сложно е. Когато се науча че котарака, жената и мусаката са на една плоскост, всичките ги обичам, но по различен начин - тогава ще мога да направя правилен избор. Въпросът беше по-скоро формулиран в стил "кога сме готови да различаваме видовете любов?", целейки се в онази - най-висшата любов, а не в чисто физическата любов към мусаката.

Не мисля че едно дете на 1,2,3,6,12 години може реално да седне и да прецени всичките видове любов, при което уверено да каже че е стигнало до последната по стълбицата... То може да обича, но не е в състояние да прецени каква точно любов изпитва и дали не греши по отношение на нещо в преценката си.

Примерът ми е простичък, но лесно може да се отнесе към три или повече физически лица - например Петърчо, Иванчо и Гошко от горният клас, в които едно момиченце на 12 да е тайно влюбено... по различни начини и по различни причини.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

наблюденията са и показали, че всичко преди 16-17-18 годишна възраст са една камара глупости и простотии с които само се губи времето.
    от чисто любопитство.. чии са тези наблюдения ?!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    някъде там...
    Seducti0n, чакай сега.

Някак си не мога да сравня любовта си към мусаката, с любовта към живо същество - да речем котката. Щото не съм Алф. По същият начин не мога и да сравня любовта към котката ми, с любовта към жена например.

Ако поставя мусаката, котарака и жената на една плоскост(а аз мога, по законите на математиката по три точки може да се построи плоскост), то това определено означава че аз бих избирал на произволен принцип от тях, понеже ги обичам всичките. И понеже ги обичам всичките, с една и съща любов - няма значение кое от всичкото ще избера - ще бъда еднакво щастлив.

Ама в реалността не е така. Малко по-сложно е. Когато се науча че котарака, жената и мусаката са на една плоскост, всичките ги обичам, но по различен начин - тогава ще мога да направя правилен избор. Въпросът беше по-скоро формулиран в стил "кога сме готови да различаваме видовете любов?", целейки се в онази - най-висшата любов, а не в чисто физическата любов към мусаката.

Не мисля че едно дете на 1,2,3,6,12 години може реално да седне и да прецени всичките видове любов, при което уверено да каже че е стигнало до последната по стълбицата... То може да обича, но не е в състояние да прецени каква точно любов изпитва и дали не греши по отношение на нещо в преценката си.

Примерът ми е простичък, но лесно може да се отнесе към три или повече физически лица - например Петърчо, Иванчо и Гошко от горният клас, в които едно момиченце на 12 да е тайно влюбено... по различни начини и по различни причини.
    Прав си, но мен ме е яд, когато всички се нахвърлят примерно на някой 13-14 годишен, като му кажат, че бил малък и не можел да обича, което е доста индивидуално за всеки...ей т'ва много ме дразни, понеже те не го познават, но иначе "познават" неговите чувства и развитието му!Все пак този форум е направен за да си помагаме, а не да си разменяме обиди, не е ли така?Смятате ли, че вече един, който е отблъснат от форумците с думите "малък си, чакай да пораснеш" (или нещо от сорта) ще пусне отново тема, ще се допита до форума?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    На около 17. Всичко друго са залъгалки и близалки.
    ееейш ало ше си поговорим :Ь

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    CucAgMuH,
    правилни са ти разсъжденията, но аз имах съвсем друго нещо предвид и то е, че няма възраст за любов.Тя /любовта връхлита, без да пита, хъх малко и на поезия го ударих/... та като дойде нито са интересува на колко години си, нито нищо..
    Знам, че идеята на темата е да засегне именно висшата любов към човешко същество, но за да се стигне до нея първо има такава към ежедневни, простички неща.
    Колко хубаво е да обичаш(:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

при всеки е различно...при някои на 15...при други на 30..съдба

е когато дойде...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.А защо няма 16+?! Май авторката не е слушала много в часовете по математика и не прави разлика между 16> и <16
    2.Когато тогава,но не и преди 15-16 години Преди това повечето тийнове са си с детското мислене (най-вече момчетата) и не правят разлика между харесване и любов

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    тва е 1 от най-тъпите въпроси,които съм разглеждала в тоя раздел...
    ДА речем,че на др планета има живот.Обаче там си сам сама...и айде отговори кога ще си готова да обичаш?Скъпа ,ти малоумна ли си или ДА?
    Задаваш свръх тъпи въпроси,честно.
    Няма определена възраст за обич.Всеки се влюбва и обича,когато му дойде времето.Пф ,че и анкета направила

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    тва е 1 от най-тъпите въпроси,които съм разглеждала в тоя раздел...
    ДА речем,че на др планета има живот.Обаче там си сам сама...и айде отговори кога ще си готова да обичаш?Скъпа ,ти малоумна ли си или ДА?
    Задаваш свръх тъпи въпроси,честно.
    Няма определена възраст за обич.Всеки се влюбва и обича,когато му дойде времето.Пф ,че и анкета направила
    Ти вземи се научи да се изказваш и после казвай на кого са му тъпи въпросите и на кого не!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.А защо няма 16+?! Май авторката не е слушала много в часовете по математика и не прави разлика между 16> и <16
    2.Когато тогава,но не и преди 15-16 години Преди това повечето тийнове са си с детското мислене (най-вече момчетата) и не правят разлика между харесване и любов
    Задължително ли винаги трябва да се заядеш с някого...нещо не разбра за какво иде реч или си търсиш повод за разправия?

Град
    Paradise
    YaNcHeToOo, виж сега. Нормално е да се дразниш, когато някой изцепи на по-малките, че са малки и не са готови за нищо. Но това не става, точно защото са малки, а заради въпроса, който задават. Когато някоя на, да речем 13, попита: "Най-добрата ми приятелка си има гадже, ама аз искам да и го взема. Как?" първата ти мисъл е: "Оф, пак малка пикла с прстотии." Същото важи и за въпроси от типа на: "Той каза, че съм тъпа к*чка, какво да правя? Дали ме обича още?".
    Когато някой задава глупави въпроси с очевиден отговор, в които описва пълните тъпотии, които е направил, какво да му кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си