- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога сме готови?
Съгласна съм с ThisIsMe.МНого точно казано!
Не се заяждам,а питам,защо в анкетата не присъства отговор 16+?!Всякаш тия 17-18+ годишните не могат да се влюбватПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
3oPuTy
махния я тая ,не виждаш ли ,че не възприема нищо..детска му работа.
Една от Лиглите в 21 -ви век....малка ,податлива,ама и акъл не взимаа като и направят забележка.Хората за хубаво и обясняват ,че любовта не идва на строго определена възраст,ама тя не може да схване.ПО-зле за нея!
Малко сме разумните.
Първоначално написано от nicolepcd
^^ точно така
повечето сме глупавички и се оствяме изцяло сърцето да ни води, лудваме по някой..ии после..''духай супата''![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
то, че не е определено след колко годинки си готов да изпитваш обич към някого не е , но и това под 15-16 години си е почти детска работа..е срещат се и случаи които опровергават това ми твърдение, но в повечето ситуации не
за любовта няма граници в годините може да си на 10 или на 100 ,но чуството е едно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ъъъ
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Аз много добре знам, че не идва на строго определена възраст (както ти се изрази) и ако си прочела по-горе, казах, че за всеки си е индивидуално, но пак има хора които мислят, че не е така, тя и анкетата си показва...Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
Ако си прочел цялата тема, аз също казах, че въпроса е глупав и обесних защо го задавам, въпреки т'ваПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Е айде деПървоначално написано от Punisherrr
Джингълс - абе мой човек алкохола ли ти е в повече или верно си кретен?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
автора малоумен ли си бе![]()
ма ти си пълна шматка..по-умна тема не можа ли да пуснеш?
идва и не пита,не можеш да сложиш граници на което и да е чувства,все едно до питаш "колко дълго можеш да мразиш"Според мен детската любов е най-чиста
Ми от къде да знам кога ..То се усеща , няма определена възраст ..
![]()
Бахти тъпия въпрос ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ми според мен няма точен отг на въпроса когато си готов да обичаш тогава а не на 12 14 или 17![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сърцето на човек ще му помогне да разбере.Няма възрастова граница..То,просто става...![]()
Предполагам много от нас са казвали,че обичат някой,но не е било истинска любов.Смисъл...било е заблуда и по-късно осъзнаваш,че не го обичаш,а си само силно привързан.
Според мен няма точна възраст за любовта.Просто в един момент започваш да обичаш някого и си готов на всичко за него .![]()
още от малак много обичам пица и пирожки
а на скоро почнах да обичам и сирене бри
с др думи
възраста няма значение