- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми стана
С приятелката ми ходим от около два месеца, до сега не бяхме го правили, но вчера беше в къщи и както гледахме филм...Не съм девствен правил съм го и с други момичета, но тя е по-различно и явно бях притеснен. Докато се събличахме ми беше супер надървен, но когато легнахме ми спадна и каквото и да правех не ставаше и тя пробва, но...още повече се притесних и стана ясно, че нищо няма да стане. После ми каза, че страшно много ме обича и държи на мен и това не е никакъв проблем за нея, но все пак ако на някое момиче му се е случвало да сподели как се почуства и дали ще повлияе на връзката ни по нататък ?
сори
Ще повлияе 100%
Ем... щом ти е казала, че те обича.. няма за какво да се притесняваш.
На всеки се случва.
Щом ти е паднал, ти си се спекал и после..
Следващият път не мисли, за това, което е станало.
Давай го по-спокойно.
Първият път когато с приятеля ми стана така ми беше супер тъпо.
Помислих, че аз нещо не съм го възбудила, че не ме харесва... и си набих тъпия филм. Но просто се бил притеснил от това как ще се справи, дали ще ми хареса, дали ще се изложи и накрая... хах
Но сега правим страхотен секс.
Просто трябва да се отпуснеш.
Ако трябва поговори с нея..![]()
В една връзка се случват такива неща..
Споко и на мен ми се е случвало. Беше тежка нощ - направо се почувствах смачкан. Но следващият път се получи страхотно и после не съм имал никакви проблеми. Не бързай, не го мисли и ще се изненадаш от резултата. Положително при това![]()
Трябва да е даже поласкана,защото заради чувствата ти към нея и заради притеснението ти не се е получило,а не защото тя не те възбужда и ти е безразлична.Според мен няма да има проблем.Просто се отпусни,кажи си,че всичко ще е наред и ще се получат работите
на мен ми се е случвало и по никакъв начин не е повлияло на връзката ни.беше преди около 5 години мисля на мен ми беше за пръв път на него също и така се получи....даже мисля че ни сплоти повече.все пак още сме си заедно.
![]()
На мен ми се е случвало с един бивш (той ми е бивш заради друго не се стряскай), въпрос на притеснение е според мен и ще ти дам един съвет... Опитай се да не мислиш за тази ситуация и да я забравиш, защото иначе рискуваш да се повтори !
Важното е, че твоето момиче държи на теб и те разбира... давай по-смело и всичко ще е наредУспех
Come out, come out wherever you are...
Ееее вие пъкза едно нормално нещо чак да повлияе на връзката
няма такова нещо днеска или утре пак пробвай
![]()
![]()
Днес правихме най-страхотният секс в живота ми. Благодаря, че ме окуражихте![]()
Браво браво.
Честито ! Да почерпишПървоначално написано от dfine
![]()
Come out, come out wherever you are...