.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не ми стана

С приятелката ми ходим от около два месеца, до сега не бяхме го правили, но вчера беше в къщи и както гледахме филм...Не съм девствен правил съм го и с други момичета, но тя е по-различно и явно бях притеснен. Докато се събличахме ми беше супер надървен, но когато легнахме ми спадна и каквото и да правех не ставаше и тя пробва, но...още повече се притесних и стана ясно, че нищо няма да стане. После ми каза, че страшно много ме обича и държи на мен и това не е никакъв проблем за нея, но все пак ако на някое момиче му се е случвало да сподели как се почуства и дали ще повлияе на връзката ни по нататък ?

сори
    Ще повлияе 100%

Ем... щом ти е казала, че те обича.. няма за какво да се притесняваш.
    На всеки се случва.
    Щом ти е паднал, ти си се спекал и после..
    Следващият път не мисли, за това, което е станало.
    Давай го по-спокойно.

Първият път когато с приятеля ми стана така ми беше супер тъпо.
    Помислих, че аз нещо не съм го възбудила, че не ме харесва... и си набих тъпия филм. Но просто се бил притеснил от това как ще се справи, дали ще ми хареса, дали ще се изложи и накрая... хах
    Но сега правим страхотен секс.
    Просто трябва да се отпуснеш.

Ако трябва поговори с нея..
    В една връзка се случват такива неща..

Град
    София
    Споко и на мен ми се е случвало. Беше тежка нощ - направо се почувствах смачкан. Но следващият път се получи страхотно и после не съм имал никакви проблеми. Не бързай, не го мисли и ще се изненадаш от резултата. Положително при това

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Трябва да е даже поласкана,защото заради чувствата ти към нея и заради притеснението ти не се е получило,а не защото тя не те възбужда и ти е безразлична.Според мен няма да има проблем.Просто се отпусни,кажи си,че всичко ще е наред и ще се получат работите

Град
    Свищов
    на мен ми се е случвало и по никакъв начин не е повлияло на връзката ни.беше преди около 5 години мисля на мен ми беше за пръв път на него също и така се получи... .даже мисля че ни сплоти повече.все пак още сме си заедно.

Град
    In the middle of nowhere
    На мен ми се е случвало с един бивш (той ми е бивш заради друго не се стряскай), въпрос на притеснение е според мен и ще ти дам един съвет... Опитай се да не мислиш за тази ситуация и да я забравиш, защото иначе рискуваш да се повтори !

Важното е, че твоето момиче държи на теб и те разбира... давай по-смело и всичко ще е наред Успех
    Come out, come out wherever you are...

Ееее вие пък за едно нормално нещо чак да повлияе на връзката няма такова нещо днеска или утре пак пробвай

Днес правихме най-страхотният секс в живота ми. Благодаря, че ме окуражихте

Повече от фен
    Браво браво.

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от dfine
    Днес правихме най-страхотният секс в живота ми. Благодаря, че ме окуражихте
    Честито ! Да почерпиш
    Come out, come out wherever you are...

абсолютно не влияе на всеки се случва

брат удари и го в челото и ще стане

Правила за публикуване