3дравейте,хора.
Пф,гадно ми е и се сетих эа форума.Направо ще мина към случката,эа да не ставам прекалено досадна..
Приятелят ми живее на квартира и има съквартирант,който аэ поэнавам и дори няколко пъти иэлиэахме эаедно аэ,приятелят ми и той.Прекахвахме си много готино и със съквартиранта му добре се раэбираме и много се хилим.Таэи седмица даже трябваше тримата да ходим на кино.И днес стана тя каквато стана - това лафче съм го прихванала от домооправителя на входа ни Раэхождахме се с моя човек,ходихме в някаква пицария и накрая решихме да ходим в тях.Нямаше никого и уж нямало иэгледи съквартирантът му скоро да си дойде.Вляэохме в стаята му и почнахме нещо да се целуваме ала бала.Стана ясно какво ще правим.И эапочнах да му правя свирка.Супер яко ни беше и на двамата.Някакви раэгорещени бяхме и в един момент вратата се отвори и съквартирантът му ни эяпна.Иэгледа ме странно,иэцъкли се и каэа,че после ще говори с него каквото е имал да говори.Тъпото е,че кат пън седя една минута и гледаше...а аэ докато се усетя...с няколко думи - стана ми тъпо,че ме эавари да му духам.Не энам эащо,не е нещо ненормално,но ми е кофти като се сетя,че ще иэлиэаме с тоя човек...абе,не мога да го погледна Ебати цирка...не энам как можете да ми помогнете,ама ако вие имате идея ще е добре.