Не обичам да се къпя след секс. не съм правила нищо мизерно, че да се къпя. Обичам да се гушна в него, да си поспим или нещо такова. дори и като се прибера у дома не се къпя...Ако половинката ми стане да се къпе след секс, бих го възприела за нещо обидно. Няма нищо по-естествено от сливането на телата ни. Изключвам само случая, в който той свършва върху мен. Ако сме сами-вземам душ. Ако не...с подръчни средства се оправям.
Кое точно в секса е мръсно? Пениса/вагината на половинката ви ли? Аз след секс се чувствам даже по-чиста, по-свежа....С колегите говорихме скоро по темата. Май само аз приемам секса като нещо нормално като изживяване, а не като ебати мизерията, след която трябва да се окъпя. те ме заклеймиха като нечистоплътница след това изказване. Аз просто обичам да ухая на него, обичам да оставям по тялото си следи от него, обичам да чувствам кожата му дори и часове след секса. Пак казвам-ще ми бъде много обидно, ако той след секс отиде да се измие. разбира се не говорим за секс в 45 градусовите Свищовски жеги. Зимата как се потите. Изморявам се, ма не се потя...по-скоро все ми е студено и изобщо не свалям горната част на дрехите си.