Бъди себеси, бля бля бля..
Ми кой да бъде? Да не би мен? ...
Стига с тия заучени фрази..

Значи като не си била сега ще ти кажа най-важното в няколко реда, защото имам температура, главата ме боли, и където ми вадиха мъдрец с операция като ми рязаха венеца..

Значи:
1во: като идете ти му кажи къде да седне.. До теб да се кефи докато те докосва или да се "протегне понеже се прозява" и да сложи ръката си покрай теб, или отсреща за да се гледате очи в очи.. избери това което решиш.. но ако те е срам и не можеш докато говориш или докато той ти говори да го гледаш в очите, му кажи да седне до теб.. защото ще е неловко той да ти говори, и да гледа че погледа ти е нанякъде другаде..

2ро: не се прави на умна и не показвай че успеха ти в училище е 6.00.. Показвай че си умна, но недей да показваш всичкия си умсвен потенциял.. защото ако момчето не е от умните ще се стресира и ще чакаш 2ри път да ти каже искаш ли да излезем.. ама друг път..

3то: Недей да говориш много за себеси, за приятелите си и за начина по който си водиш живота.. може да споделиш нещо, но не да почнеш да си разказваш "жизнения път".. момчето ще е с теб на кафе, а не в час по литература или история на философите..

4то: когато пуска бъзици и да не ти е толкова смешно се прави че ти е, за да не му е толкова неловко.. и го оставяй той да ръководи нещата.. затова той те е поканил на кафе/среща, а не ти него.. и затова се нарича момче..

Това е общо.. ако ми доставиш няколко таблетки Упсарин С, може и още някой съвет да ти дам..

Айде успех и дано да съм помогнал

П.П. Болиииииииииииии..