- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с лъскав нокът О.о
Хм... не е точно здравен проблем, ама... е естетически...
Една позната ме прилъга, хвана ми показалеца и ми мина нокътчето с някаква "пила".Мен повече ми приличаше на голям кибрит всъщност... Е, не беше приятно. След това пък нокътчето ми стана едно такова - по-лъскаво и гладко от останалите
![]()
И сега си ходя с девет нормални пръста, и един дето лъщи. На дясната ръка, показалеца.Как да си го оправя? Не ми се чака да израсте целият...
И ако може още днес да го оправя, най-добре ще е. Че ако някой ме види така много ще се смее... Ходих до магазина с дясната ръка в джоба - еми, не е удобно да се пазарува така.![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от Pliok0019
Яяяя, по-сериозно. Довечера имам среща в 23:30 - не мога да си позволя да ида с лъскав или лакиран нокът...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
излъскай си и другите 9 пръста, така няма да те притеснява
Полирала ти е нокъта. Няма ти нищо. Можеш да идеш да ти полира и другите нокти. До може би седмица пак ще ти се пооправи. Друго не можеш да направиш.
Горкичкия... удари го някъде и ще посинее - поне няма да има блясък![]()
На повечето хора им се маха блясъка от употреба на почистващи препарати, миенето на чиниите..![]()
Безцветен лак... ако се наложи лакирай всичките, няма да ти личи много.
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ае къв е тоз лъщящ нокът???аз ли съм назад нещо....
Когато нокътя се полира със специална пила се получава този леко "лъщящ" ефект.Първоначално написано от fluffka1
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от AutumnTears
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Даа,голяма трагедия! Ревах докато чета поста.Една кофа сълзи се напълни.Как ще живееш отсега нататък тъй дефектен?
![]()
Лакирай ноктите си с безцветен лак.
С безцветен ще лъснат повече.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
натъркай си нокътчето с лакочистител... мисля че може и да помогне![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory