.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Е не... тоя наистина или не знае какво иска или иска да ме побърка или е тотално мръднал... //говоря за момчето с което става дума в темата// Днеска ми писа.. даже се мъчи да ме зарибява... нз вече... накрая ше спра да включвам проклетия компютър
    Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от joan4ety
    Е не... тоя наистина или не знае какво иска или иска да ме побърка или е тотално мръднал... //говоря за момчето с което става дума в темата// Днеска ми писа.. даже се мъчи да ме зарибява... нз вече... накрая ше спра да включвам проклетия компютър
    На компютъра нищо му няма, обаче момчето явно не знае какво иска, по-добре стой настрана от него, повярвай ми от личен опит ти го казвам - не се забърквай с някой, който не знае какво иска
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен
    не си струва тоя ...

Знам... няма и да се забърквам с него... падна ми в очите псросто и... абе няма да се занимавам с него... лигльо
    Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Знам... няма и да се забърквам с него... падна ми в очите псросто и... абе няма да се занимавам с него... лигльо
    Така те искам!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Re: Какво да направя?!?!

имаше нещо м/у нас, но не ходехме официално.
    Не съм я чел темата, разбира се, ама то щом не е официално, може да си прави квото си иска, сигурно те е преебал, колко жалко мила

Ами спри да подържаш каквато и да е връзка с него ако те потърси добре ако не майната му...

Хвани си друг. Или ще разбере какво иска или просто няма да си сама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си