.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Кажете ми добре ли постъпих ?

Гризе ме съвестта,ако трябва да бъда честна.В gepime.com се запозванх с едно момче от Плевен на 24 години и той ми предложи да задълбочим запознанството си.Писахме си по скайп два дни,дадох му мобилния си,все ми звънеше,все ме търсеше.Докато вчера не разбрах,че е ром.Веднага се отдръпнах,написах му писмо-една лъжа,която гласеше,че с бившия ми сме се събрали(та аз дори и бивш нямам).Идеята ми беше този да ме остави намира.Така обаче днес наистина се чувствам кофти.Аз досега никога не съм имала сериозен приятел.Само съм харесвала момчетата,само по скайп съм се занимавала,а те много много не си даваха зор да ме търсят.Кажете ми,не е ли ирония на съдбата-първия в живота ми,който наистина ме хареса и само той ме търсеше и се интересуваше о мен, се оказа ром...Жал ми е ,че стана така,но ...Вие какво мислите,добре ли постъпих или имам основания да ме гризе съвестта?

Град
    Самуеър...
    Така си преценила, така си направила... щом не искаш да си с него защо съжаляваш, че си постъпила така?
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми щом те притеснява факта, че е ром, тогава защо те гризе съвестта??? А и без това е от друг град.. кво те бърка толкова

Град
    София
    Бе какво те гризе съвестта - нямаш никакви причини. Щом те притеснява, че е ром, казваш му край и толкова. Ще се появи друг. Може да е китаец (шегувкам се). Споко и не прекалявай с чатове - виждай се лично с хората

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    щом не искаш да си с него и не искаш да го нараняваш,значи си постъпила пправилно!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Paradise
    Сайтът gepime.com главно запознава хора, които искат да правят секс. Много е вероятно въпросният ром да иска само секс.
    Аз не съм расистка (нямам против негри, китайци, евреи и тн), но честно да ти кажа 99% от ромите не са стока. Правилно си постъпила.

Благодаря ви от сърце за отговорите!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Между вас не е имало нищо повече от интернет връзка... Такива връзки не са хубави Щом не ти харесва, че е ром не виждам какво толкова те притеснява и гризе съвестта...
    Моят съвет е да спреш да се занимаваш с скайп и чат връзки, а да си търсиш реално момче... не че тия, с които си пишеш не са реални ама просто от такава връзка няма смисъл... По-добре спри да си мислиш глупости и се огледай за някой от твоят град, с който може да се палучи нещо истинско
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    При положение, че те притеснява това, че е ром значи си постъпила добре. Няма защо да те гризе съвестта.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    хората за едното е*ане .. правят много неща нали се сещаш ... по добре не се занимавай с тях ... виждал съм така наречените " роми " да правят доста гадости .. (живея в близост до махла ) точно с момиченца дето никой не ги интересува за тях .. ще се окажеш на магистрала ... до 2 седмици
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хах и ти ко ще станеш ? Кадъна ?!? Да мрат такива кат циганите и такива кат тебе извратени същества с изкривено мислене дет се зарибявате...Плюя на вас !!!
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е за какво да те гризе съвестта...няма смисъл?! Щом така си решила значи това е било правилното решение за теб...

Добре си постъпила!
    An Evil Man

Баси...то е близко до съзнанието,че няма от какво да те гризе съвеста...ти не си длъжна да имаш контакти с хора които не ти харесват...

Град
    Дълбините на канала :D
    На бас,че не си на повече от 14...само се замисли какво прави 24 годишен мъж в такъв сайт и дали се надява да срещне голямата си любов там....неееееееее той иска секссссссс и добре че имаш малко мозък,та си се усетила...а толкова много те търси щото те вижда,че си глупава и лесно ще те изработи!
    Как ти се струва истината?!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Попринцип от самото име можете да се сетите за какво става въпрос..
    Така, ето специално заради теб, и защото никой друг не го направи аз се потрудих и ти оградих най-важното в червени елипси за да забележиш..

Там се търсят връзки за секс, а не за любов..
    Там този който няма пари да се снабди с кyрва, си намира оттам..

Осъзнай се.. Като нямаш приятел си търси из ипулс, аха и там каквито още имаше..

Замисли се малко!

И не си сбъркала, че не го искаш..!
    СБЪРКАЛА СИ, ЧЕ ПОСЕЩАВАШ САЙТА!!

btw...Запознайте се с дръги разкрепостени БЪЛГАРИ !
    Подчертавам БЪЛГАРИ,не роми

Град
    ^Евала!
    Жалко,че Хитлер не си е довършил работата...

Няма защо да съжаляваш,щом я няма тръпката от твоя страна,просто е било най-добре да се отдръпнеш... спокойно...сигурна съм,че много скоро ще срещнеш момче,с което да изпитвате взаимни чувства Успех

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ^Евала!
    Той е убивал евреи, а не роми.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    ^Евала!
    A би трябвало...

^Евала!
    Ако има някой скинар тук ще знае какво означава 14/88
    За незнаещите 88 е понеже H - в английската азбука е 8мата буква и идва от Heil Hilter.. т.е. H.H. или 88..
    А 14 идва от думите на David Lane - We must secure the existance of our people and a future for white children.

Т.е. избива всичко друго освен "белите деца"..

Леко се отплеснах ама нямаше как..
    Мнение по темата: няколко поста по-нагоре..

Град
    По балкана някъде..

Re: Кажете ми добре ли постъпих ?

Трябва да си някаква .. много очаяна да се регнеш в Гепиме.ком... тфа е сайта с най-много пропадняци..
    ACϟDC

Град
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    ^Евала!
    Ако има някой скинар тук ще знае какво означава 14/88
    За незнаещите 88 е понеже H - в английската азбука е 8мата буква и идва от Heil Hilter.. т.е. H.H. или 88..
    А 14 идва от думите на David Lane - We must secure the existance of our people and a future for white children.

Т.е. избива всичко друго освен "белите деца"..

Леко се отплеснах ама нямаше как..
    Мнение по темата: няколко поста по-нагоре..
    Мани знам го тва...един фр беше решил да ми обогати културата ...таа мерси....Хитлер не е убивал само евреи....фрасни два шамара на историчката ви

Мани знам го тва...един фр беше решил да ми обогати културата ...таа мерси....Хитлер не е убивал само евреи....фрасни два шамара на историчката ви
    И на мен така ми ободатяваха културата относно традициите при скинарите
    Бая интересни (болезнени) неща има при тях, ама иначе добра работа вършат

П.П. Благодаря на Господ, че не съм ром, че тогава нямаше да ми е толкова забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си