- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми добре ли постъпих ?
Съгласна съм с myNameIsImmortal ...Зарежи го не се занимавай с такива "добронамерени батковци" ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти пък не може един свестен сайт за запознанства да намериш,а точно gepime.Това не е сайт за запознанства,а е сайт за СЕКС запознанства.Ако търсиш секс,там е правилно място да се регистрираш.
И понеже заговорихте за Хитлер,той е нямал нищо против да избива и славяни.Не за го кефели много,ама са били по назад в списъка с приоритетни за избиване.
За него е имало една истинска човешка раса-арийскта т.е хора с руси коси и сини очи.Другите по-рано или по-късно е трябвало да минат под ножа.
myNameIsImmortal,само за леко усведомение,като ти гледам снимката и ти пък и аз много не спадаме към чистата арийска раса според Хитлер.![]()
да не ти пука... и не се пише ром... а ЦИГАНИН!
Добре си направила според мен.
Stay up all night with the stars *
Щом така си сметнало за правилно няма какво да съжаляваш.![]()
nicolepcd
Това е просто зарибявка , а ти едва ли не си мислиш , че е влюбен в теб...
Не се тормози , не е голяма работа.
На твое място ( въпреки , че тея запознанства в нета най ги мразя) и аз бих се отдръпнала. Мразя цигани просто.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Правилно си направила!Няма за какво да съжаляваш![]()
Много точно изказванеПървоначално написано от soul1199
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да, правилно си постъпила.
Страшното е че искаш одобренеие от непознати хора за твоите постъпки, които касаят само и изцяло теб...
За протокола - щом е бил ром 80% те е искал за булка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мангал се пише!Първоначално написано от Joc
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мда кофти се е получило,ама тия дет писаха,че подкрепят скинарите,еми вие сте тъпи олигофрени с извинение... тия хора са толкова повърхностни и задръстени,че само кат ги гледам ми се повдига... отивам си аз в парка с тениска "punk is not dead" и затва съм щял да бъда пребит...питах ги защо скиновете мразят пънкарите и те не знаеха ... просто така са им казали... така че тия лайнари са пълни пози...
хах, това до някъде са предрасъдъци на расова основа,
но ако трябва да бъда честна и аз бих постъпила като теб.
Може и да си го накарала да се почувства кофти, но е било за твое добре.Щом самата мисъл, че е циганин те е отвратила и е засенчила всичко, което на по-ранен етап те е привлякло-положението е ясно.
Тоест, постъпила си добре.
Не се терзай, ами давай напред и по-внимателно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от aka6a_vamp
ХИТЛЕР Е БОКЛУК
какво значение има какъв е?щом те харесва,другото е без значение.![]()
мечтата ти
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Постъпила си правилно,друг е въпроса ,че се притесняваш дали някой друг в скоро ще ти обърне внимание .Не те гризе съвестта и ти много добре го знаеш![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не съм расист ,ама ром ли е бягай![]()
колкото и да е добър и звезди да ти сваля той си има мангалски манталитет+ това всеки в началото е добър и разбрах ..
![]()
Не знам какво толкова ти пречи,че е ром-вярно,че повечето роми не са стока,но има и много такива дето са си много точни хора.Ако ти харесва като характер мисля,че няма проблем да се видите.
Според мен те гризе съвестта ,тъй като той е първото момче ,което те кара да се чувстваш специална ,харесвана...и не си искала да нараниш "чувствата му".Това че той е първият,който явно проявява такъв голям интерес и особено внимание ,не значи ,че ти трябва обезателно да тръгнеш с него или каквото и да било...и да правилно си постъпила ,щом така си преценилаАз бих постъпила по същия начин например ... а иначе по-добре намери реално момче , много е гадно някак във виртуалния свят тъй
особено gepime си е точно за секс ,а народа вече се преселиха в импулс
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Дишай, моме!Отрязала си някакъв, какво толкова?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ми пращайте си снимки, идиоти.Това да ти е за урок, следващия път си търси случаен секс в дискотека, а не в интернет!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
ха няма за кво да ти е кофти ..те тва циганите не са хора
.. по-добре че си го изрязала, че иначе ще вземе да дойде у вас да ти открадне жицата
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..