- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!!! Искам да надебелея!!!
Значи аз съм на 14 1.58/1.60 съм и тежа 42 кг.АМА МНОГО СЛАБАА.Всички ми го казват.Омръзна ми просто.Идва лятo и нз как ще се покажа по бански ако тръгнем целия клас на басейн
.Имам мн малки гърди а на зоната под гърдите направо ми се броят костите
.Моля ви,помогнете мииии.Как да надебелея!!!
![]()
qj mnogooooooooo kolbasi, sirena, soleni hrani i pravi muskuli vav fitnesa , 6te nadebelee6 taka kato mi gleda6 avatara - misli6 li 4e nqma da ima efekt, po sa6tiq na4in ot 76 stanah 135 ..
debelanata shishkolanata
Почти всеки ден ям дюнери,хамбургери,мноооооо ооого вафли,пуканки,безаолкохолн о,няма ефект.
![]()
Koi nabor vika6 4e si?
SIgurno si o6te mnogo malka, no kato porastne6 gravitaciqta 6te si vzeme svoeto. I se radvai, 4e ima6 takova tqlo, hilqdi momi4eta go predpo4itat.. ima i drug variant , kato znae6 koq kravna grupa si, prou4i kakvo trqbva da qde6 za da otslabne6 i qj dr-te ne6ta![]()
debelanata shishkolanata
отиваш и си купуваш 10 пици , после изяждаш 1 прасе, вземи си 3-4 чипса, зрънчо ,2 луканки,в мак доналдс си взимаш 6 big taste , 4 хамбургера и вече ше си качила 10 кила
как ги извадих тея числа и аз не знам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТОВА Е СТРУКТуРА![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Може да са просто гени или пък да не си предразположена към надебеляване(май не го казах правилно) Просто някои хора са така....Някои казват че от бозата се надебелявало и гърдите ставали по-големи...пробвай ако искаш, но нз дали има ефект.А пък иначе кво като си 42кг. ?На мене ми се струва нормално...само още 4-5кг имаш да качиш...
можеш ли да качиш снимки пък не притеснявай то наистина е до гении смисал има мн хора ядат като прасета пък са като клечки а др като мен каквото ям всичко ми се лепи за това сега съм на диета сега така ,че споко![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Оф да ти имам проблема...аз спазвам какви ли не диети да отслабна, пък ти искаш да надебелееш![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз съм 163см,бях 41 кг,ама не изглеждах чак толкова зле,мисля,че не си слаба,все пак си на 14 години и това си е нормално....даже трябва да се радваш,че не си дебела.
Еми това си е и до ген...Не можеш да го промениш..Има хора които не могат да отслабнат и такива които не могат да надебелият...Всеки с проблемите се![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Че тва за твоя ръст 160 см 42 кг си е перфектно... Радвай се, че си слаба, всички момичета ти завиждат сигурна съм![]()
![]()
emi hi4 da ne e problem i e...... spoko muckaaaa nqma kakvo da napravi6 gen si e tova i tolkozПървоначално написано от Pepincetyy
)))))
:0
Според мен се безпокои затова , че е мн слаба и за тфа се притеснява за развитието на гърдите си![]()
![]()
аз бях в сущото положение .. мн се тъпчех защото смятах че съм прекалено слаба и след 2 год. (в момента) ми се отрази и изведнъж надебелях ..
затова по добре си яж нормално да не стане като мен после да ти се отрзи![]()
Цели 3 месеца пих тази отвратителна боза-без файда!Първоначално написано от zai4ety13
![]()
Безпокоят ме гърдите наистина а още повече това че направо ми се броят костите на гръбначния стълб.Може и ген да е - и майка ми е много слаба.Първоначално написано от sawfan
Трябва да се консултираш с диетеолог,но това в случай че с годините ситуацията не се променит.Замисли се ,ти си само на 14,тялото ти тепърва ще се оформя,не си много висока,така,че тези килограми,имайки предвид годините са си напълно в реда на нешата,друго щеше да е да си над 160см,към 18 годишна с такива килограми.Засега изчакай тялото ти да се развие,а ако толкова искаш да напълнееш приемай таблетки 'Бирена мая',имат ефект,аз пих такива след като бях брутално отслабнала,но ефектът се усеща чак след 2-3 месеца от приема.
Къде се продават тия таблетки и колко струват?Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ами във всяка една аптека,а цената е около 5-6 лв.,трябва да провериш,пих ги преди 3 години,ама имаха ефект.
яж чипсове като распрана
И моята фигура е подобна,не се притеснявай..Като искаш да качиш,ще качиш!Просто не преядай - не е полезно за организма и няма да надебелееш.Наистина пийвай бирена мая ,ще ти помогне и си хапвай каквото си поискаш,когато си поискаш.Определено няма да отслабваш,но ефекта няма да е за 2 дни. :P
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
аз наскоро чух, че имало някфи ампули с жен-шен които помагат за да надебелееш и определено има ефект.. ако искаш може да разпиташ по аптеките и съм сигурна, че ще ти препоръчат нещо.. айде успех
хах хич не мисля че си мноого слаба...тва си е нормално![]()
а иначе не се притеснявай че от тея неща не надебеляваш..продължавай да се тъпчеш и определено ще има ефект...
но няма нужда...не слушай какво говорят другите![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!