.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Туберкулоза

Искам да попитам лечима ли е и какви са най-често срещаните симптоми?
    Мисля, че имам.Утре ще ходя на лекар, но все пак..
    ала бала

ТуберкУлоза - симптомите са следните: обща отпадналост, лесна умора, безапетитие, подържане на температура 37 - 38 °C,обилно нощно потене.
    При белодробната форма на туберкулоза има продължителната кашлица, която в началото е суха, дразнеща, предимно през нощта а по - късно става с отделяне на храчки.
    Лечима е,но лечението продължава дълго.По-добре да се открие рано.Най вероятно си внушаваш,всички го правят

Ами от ония дни имах адски много храчки като кашлях.А от 1-2 дни сутрин като се събудя съм адски потен..
    ала бала

Ходи на лекар

Аа да, днес нямам никакъв апетит..
    Утре ще ходя на лекар.
    ала бала

По - добре иди на лекар, защото ако е туберкулоза и не се лекува стават усложнения. На чичо ми му правиха операция заради туберкулоза.
    Айде успех утре, дано ти няма нищо.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Според мен се дължи на стрес и втълпяване.
    През това време на годината много хора откриват, че имат алергия към цветовете на дърветата (имаше нещо такова, но сега не мога да се сетя)
    така де, главно заради алергичните реакции се дължи и отделянето на секрет, от носа или храчки.
    Нямаш туберкулоза

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Както се спомена и в някои от горните постове, в повечето случаи, става въпрос за самовнушение (автосугестия). Голяма част от хората мислено "преживяват" страшни болести, просто, защото нещо от вътре им казва, че това е така.
    Слагам го в скоби, защото повечето проценти спадат към точно това самовнушение, а болест липсва, защото всичко е в главата.
    Не е трудно да хванеш туберколоза, определено, но всички тези симптоми могат да бъдат от друг източник.
    От настинка, през грип, че най - накрая туберколоза.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Признавам, че е доста възможно да си въобразявам.
    Преди 3-4 дни започнах да кашлям и ВЕДНАГА си помислих, че имам Туберкулоза, незнайно как :Д .. тъй че е напълно възможно да си измислям, дам..
    Добре, ще изчакам няколко дни и ако продължава да ми има нещо тогава ще отида на лекар.. :Д
    ала бала

Град
    в света на приключенията ..
    E.. ти пак можеш да отидеш на лекар.. може да си хванал гаден грип или нещо подобно...

едва ли имаш туберколоза, не е толкова лесно да я хванеш и все пак иди при личния

Нямаш туберколоза Може да си кашляш от времето (пролетните елергии..) , да си получил хроничен бронхит, или просто да не си се излекувал от някакво възпаление на гърлото, и да ти е слязло на дробовете. Почти всеки се поти повечко, докато спи, бих обяснила твоето потене от затоплянето на времето.Иначе на всеки му се случва да има кофти дни и да не му се яде...
    И въпреки това,ходи на лекар, за да видиш какво ти е, поне да ти предпише сиропче за кашлицата.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Хах..абе не ми е за кашлицата, тя ше си мине..
    Ше видя, ако до 4-5 дни продължавам така ше отида на лекар..
    Мерси много, адски много ме успокоихте!
    ала бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си