.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    понякога

Голям фен Аватара на glamouros
    Ами по принцип винаги има с кой да се побазикам... така че не не ми е скучно
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Ммм честно казано досега не съм имала приятел - и не ,не ми е скучно.Имам приятели ,училище и задължения, които успяват да запълнят изцяло времето ми

Категорично НЕ,даже вече от почти година ми е мн по-добре без гадже...някак си не ми са зинимава постоянно да съм с него иии някви такива Самичка си ми е добре,никой не ми държи сметка.Правя си квото искам и когато искам :P :P :P

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    18 години съм без... така че съм свикнал

Ами не ми е скучно,намирам си занимание
    Come back and set me free... : )

za kakwo mi ee taka sym si dobree

Честно казано да...сега като сме заедно съм много по-щастлива и преди живях де...не съм толкова голяма,за да се отчайвам,че си нямам приятел,но сега просто като че ли животът ми се осмисли...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    бълХаристан
    хванете се на работа и няма да имате време да скучаете, аз преди мислих че без мойта бивша приятелка не мога да живея, мислих по цял ден само за нея. а сега като ме опънат 12 часа да бачкам не ми остава време да мисля за нищо освен "ареее бе кога ще свърши работния ден", а като се прибера - само душ, ядене и съм труп... до другата сутрин (днеска съм малко по-късно на бачкане затва имам време да напиша тва съобщение и да лъсна бастуна че 5 дена вече немам време и аре пак на бачкане)
    тва е

Ами не, не ми е скучно.. Дори ми е по-добре.. някак свободна съм да правя абсолютно всичко без да казвам на никой.. и никой няма да ми държи сметка с кой съм и какво правя
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Бая ми е скучно

Повече от фен
    дааа доста даже

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Никога не ми е скучно било то с или без гадже.Е,сега си имам,но и когато нямах не ми беше зле-по цели дни се шляех и се будалках с готините момчета.Абе яко беше това време,но си е друго нещо да си имаш приятел.

Голям фен
    А на тебе интересно ли ти е да си имаш гадже?

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ами не, не ми е скучно.. Дори ми е по-добре.. някак свободна съм да правя абсолютно всичко без да казвам на никой.. и никой няма да ми държи сметка с кой съм и какво правя
    +1 ,ама в някои моменти ми се иска
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

По тази логика...От година насам умирам от скука. Въобще не е скучно. Даже ми е по-приятно.

NEEE ,nqmam gadje no kogato imam nastroenie vinagi mislq ludorii,s koito da se chuvtvam super-kogato mi e kofti si mi e kofti dori da si imam priqtel....tva nqma znachenie be hora!

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    екстра си ми е без излишни нерви ..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Супер фен Аватара на gabsit000
    бе порпинцип си е мн яко без да има кой да те изнрвя и т.н...ама понякога ти липсва ей така ..да си гушнеш и цункаш някого

Не,не ми е скучно,просто понякога ми се иска да бях имала човек до себе си на когото да разчитам,да не съм сама.Иначе никога не ми е скучно винаги си правим висило с приятелите ми!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Скучно - не! Винаги има какво да правя и с кого да се посмея. Обичам свободата : ))

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И кое му е скучното...?! И със и без ако ти не си го направиш забавно няма кой да ти го направи по весело...
    ами когато имаш гадже или харесваш някого просто си мислиш за него,все той ти е в главата,кара те да се усмихнеш като се сетиш за него,гадно ти е ако се скарате ,когато излизате си супер щастлива (не винаги ама обикновено е така).докато сега ми е супер тъпо и ску4но
    П.П. на 17 съм
    ^^и според теб е хубаво да мислиш постоянно за момче??
    мале аз само ако можех да го изкарам от празната си тиква щях да бъда мн щастлива..
    не си търси излишни ядове
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

всеки ден ме водят по болниците, защото си умирам от скука, едвам ме спасяват ..
    debelanata shishkolanata

не ми е скучно без гадже.

Чак да ми е скучно не .... защото имам с кой да се зарибявам ( и го правя де ) , но ситуацията ми писна ,защото от доста време съм така и просто искам нещо различно иначе не се оплаквам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си