- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скучно ли ви е без гадже или...
съвсем малко иначе мога да си харесвам която си искам![]()
![]()
Нищо не е истинско,
нищо не е истинско,дори и сега
и аз не съм истински,
аз съм просто твоята празна мечта ..
Giddy
Първоначално написано от Zodiac
na mene mi e.. kolkoto i ludi ve4eri da imam po diskotekite i tn.. kefi me no s gadje e po razli4no ! spor nqma![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Не не ми е, прекарвам повече време с приятели и отделям повече време за себе си.
same hereПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бих казала не ... така съм свободна ... обичам да флиртувам,а с момче до мене се чувствам като в затвор... :P Въпреки всичко се нуждая от човек който да ме обича и разбира...човек с които да се забавлявам без задръжки.![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
в никакъв случай, поне съм свободна да правя каквото си искам :P
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Не бих казала, че ми е скучно... Винаги ще си намеря занимавка, но рядко се случва да си нямам работа /изключвам ваканциите/. Иначе някой път ми става самотно, но не и скучно![]()
Не ми е скучно, просто ми е гадно, че го няма и си го искам обратно..
чак пък скучно........може би малко тъжно ми е понякога....
Определено не!
![]()
Без гадже дали е скучно не бих казал...даже е по весело по някога...щот ако си на 12-17 години кво гадже е тва само се мляскате кат невидели...държите се за ръце...романтика...пък иначе ако си без гадже сега е др....може да зарибяваш по свободно...имаш по голям избор![]()
![]()
Понякога - няма кой да бия, кой да ядосвам,на кой да се сърдя..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
официално -от сутринта си ми е екстра![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Естествено,че не...Никога не ми е било.Винаги има за какво да мислиш,с какво да се занимаваш и изобщо не трябва гаджето да е единственото интересно нещо в живота ти.Ако не се чувстваш добре сам със себе си,никой няма да се чувства добре с теб.
Боже?!
Не ми е скучно без гадже,защото съм на 15 години.
Първо защото до сега не съм се влюбвала и много трудно си харесвам някой.
И мисля,че точно на мойта възраст трябва да се забавляваш с приятели,защото детството ти почти свършва.
А за любовта има време,а пък й тези забешки не са нищо сериозно.
Предпочитам да не харесвам никоя и да ми е "скучно", отколкото да съм адски много влюбен в някое момиче, но чувствата да не са споделени..
А и с истински приятели, никога не може да е скучно![]()
дори сега съм в такъв период ,че не излизам с никой ,а и никой не си харесвам , но за мен момчетата не са просто за забавление,така че - не.не ми е скучно.не смятам ,че трябва да тръгна с който и да е просто за да се забавлявам и да не скучая...![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...