- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- >>>Първият Път с Или Без Лубрикант? HELP.. >>
Извинявам се,ако има такава тема,но неможах да намеря..
Първият път с или без лубрикант е по-добре да се направи?![]()
![]()
Зависи от това дали си се възбудила достатъчно или не.Но мисля,че с лубрикант ще е по-добреУспех!
Принципно аз не съм много много за лубрикантите... ако момчето се постарае достатъчно да се овлажниш няма смисъл от химии...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
трябва да възбуди малко... за къф *** ти е лубрикант...
Мисля, че презервативите са си достатъчно .. мазни.
ала бала
По-добре е със и ще се аргументирам. Ако не можеш да се отпуснеш добре, няма да се възбудиш достатъчно и ще си стоиш суха, което води до още по-голяма болка.
Don't tell me what I can or can't do !
Добре.. много компетентни мнения..Мерси!
+1. А и като знам колко трудно се разширява едно момиче, когато прави секс за първи път, ще има бая пъти да влезе, да спре, да излезе, после пак да спре... Всеки път по 30 мин минимум да те възбужда ли ще взима? По - добре хем възбудена, хем с лубрикант.Първоначално написано от Boyd
Добре..Благодаря за съветчетата!![]()
Според мен ще си се получи и без лубрикант. Моя позната каза, че е получила неприятни сърбежи от лубриканта ..![]()
Ех,да.Трябва да се подбере правялно..![]()
Ще се справим,но благодаря!![]()
+1Първоначално написано от whysosad
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз съм твърдо против .
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ами аз пък съм ЗА лубрикантите.. и по добре първия път да се оплексате с лубрикантче че поне болката да се намали до минимум..![]()
не знам,аз го направих без и всичко беше точно,дори не ме болеше,но при всеки е различно![]()
Бе ддз мисля че ще е по добре без такива средства, мисля че те ще притеснят момичето още повечеи би и попречило да се отпусне и възбуди - бе всеки има избор
![]()
![]()
![]()
Only the strongest survives , but to be strong even muscles you need brain too...
Е,ако има нужда със..вие ще си преценитеАко не става без,няма да имате друг избор.По-добре да сте подсигурени
![]()
So what you're saying is, I'm your brand of heroin? I teased, trying to lighten the mood. He smiled swiftly, seeming to appreciate my effort. Yes, you are exactly my brand of heroin.
Като цяло С звучи много добре, НО един лекар беше идвал в училище да ни обяснява разни неща...ще се опитам да обясня горе-доло думите му.
Значи...презервативите били изградени от нишки, които са вплетени (като плат все 1) и когато се сложи допълнително лубрикант (щото то нали на презерватива си има) тези нишки се разхлабвали т.е разстоянието между тях ставало по-голямо (естествено това не е видимо!) и по-лесно можели да преминат разни вируси![]()
Ех,дам.. И аз съм го чувала това-че латексът се разваля от лубрикантите,но имало пък специални,които били предназначени за употреба с презерватив и били на водна основа..
Ще се посъветвам с лекар сигурно..Нещо много сложно ми се видя..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много знаеш ти..
![]()
Зависи от теб,а и най-вече от приятеля ти.Но за всеки случай се подсигурете,за да няма нежелани разходки до аптеката![]()