.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен

>>>Първият Път с Или Без Лубрикант? HELP.. >>

Извинявам се,ако има такава тема,но неможах да намеря..
    Първият път с или без лубрикант е по-добре да се направи?

Зависи от това дали си се възбудила достатъчно или не.Но мисля,че с лубрикант ще е по-добре Успех!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Принципно аз не съм много много за лубрикантите... ако момчето се постарае достатъчно да се овлажниш няма смисъл от химии...

Но ако става въпрос за анален секс - 100% с лубрикант

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    трябва да възбуди малко... за къф *** ти е лубрикант...

Мисля, че презервативите са си достатъчно .. мазни.
    ала бала

Град
    София
    По-добре е със и ще се аргументирам. Ако не можеш да се отпуснеш добре, няма да се възбудиш достатъчно и ще си стоиш суха, което води до още по-голяма болка.
    Don't tell me what I can or can't do !

Повече от фен
    Добре.. много компетентни мнения.. Мерси!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    По-добре е със и ще се аргументирам. Ако не можеш да се отпуснеш добре, няма да се възбудиш достатъчно и ще си стоиш суха, което води до още по-голяма болка.
    +1. А и като знам колко трудно се разширява едно момиче, когато прави секс за първи път, ще има бая пъти да влезе, да спре, да излезе, после пак да спре... Всеки път по 30 мин минимум да те възбужда ли ще взима? По - добре хем възбудена, хем с лубрикант.

Повече от фен
    Добре..Благодаря за съветчетата!

Град
    Русе
    Според мен ще си се получи и без лубрикант. Моя позната каза, че е получила неприятни сърбежи от лубриканта ..

Повече от фен
    Ех,да.Трябва да се подбере правялно..
    Ще се справим,но благодаря!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Но ако става въпрос за анален секс - 100% с лубрикант
    +1
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Аз съм твърдо против .
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Според мен,момчето трябва да си свърши добре работата в предварителната игра,но след като е за първи път на момичето много вероятно да е супер притеснена и да не може да се отпусне,от там и да не се овлажни и затова лубрикантът ще и спести поне малко от болката.

...hate my nickname

абсолютно не съм за има време и за тях

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами аз пък съм ЗА лубрикантите.. и по добре първия път да се оплексате с лубрикантче че поне болката да се намали до минимум..

не знам,аз го направих без и всичко беше точно,дори не ме болеше,но при всеки е различно

Бе ддз мисля че ще е по добре без такива средства, мисля че те ще притеснят момичето още повече и би и попречило да се отпусне и възбуди - бе всеки има избор
    Only the strongest survives , but to be strong even muscles you need brain too...

Е,ако има нужда със..вие ще си прецените Ако не става без,няма да имате друг избор.По-добре да сте подсигурени
    So what you're saying is, I'm your brand of heroin? I teased, trying to lighten the mood. He smiled swiftly, seeming to appreciate my effort. Yes, you are exactly my brand of heroin.

Като цяло С звучи много добре, НО един лекар беше идвал в училище да ни обяснява разни неща...ще се опитам да обясня горе-доло думите му.

Значи...презервативите били изградени от нишки, които са вплетени (като плат все 1) и когато се сложи допълнително лубрикант (щото то нали на презерватива си има) тези нишки се разхлабвали т.е разстоянието между тях ставало по-голямо (естествено това не е видимо!) и по-лесно можели да преминат разни вируси

Повече от фен
    Ех,дам.. И аз съм го чувала това-че латексът се разваля от лубрикантите,но имало пък специални,които били предназначени за употреба с презерватив и били на водна основа..
    Ще се посъветвам с лекар сигурно..Нещо много сложно ми се видя..

и по 2та начина ще те боли.... тъй, че ко толкова?

Повече от фен
    Много знаеш ти..

Зависи от теб,а и най-вече от приятеля ти.Но за всеки случай се подсигурете,за да няма нежелани разходки до аптеката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си