- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за здрач?
Много ме радва тва филмче(и книгата де )
Don't worry,be happy!
Мисля, че има милион теми и за двете, а в "Музика и ТВ" даже има фен клуб.
мхм,Първоначално написано от Bellatrix
иначеее.... нз кво да мисля, не съм мн запозната, много хора ги харесвата, ама, ддз, тря да ги видя кво представляват...
На мен ми харесваше, докато не започнаха многобройните теми, а също и тъпите фенки, от които най - редовно се чува ' Едуард е мой ' и прочие.
Нито съм гледал филма, нито съм чел книгата. Всички са зарибени по него. Следователно, аз няма да съм. Точка.![]()
Нищо не мисля.
Писна ми вече всички само за тва да приказват.![]()
nicolepcd
Ще се гръмна, честно.
Мен ми харесва страшно много.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Тази книга ме отчайва , стилът , в който е написана е стил на 13 годишно хлапе , туко що прохождащо в литературните среди.
Envoi moi ! ;]
филма не ми харесва
Филмът става-не е лош...гледах го.Но сериозно-вече взех много да се дразня...вманиячили са се в него......![]()
![]()
![]()
филмът...пълна тапня,но така е като първо прочетох книгата.Страшно е завладяваща а и има мн моменти които във филма са изпуснати![]()
Първоначално написано от Sintya
+1
ПС: Филма е як ама книгата несъм я чела![]()
харесва ми![]()
хаха ми и 3000 теми да пуснете пак ще има хора и които го харесват,и които го хранят филмчето![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Къв Едуард кви 5 лева?!?Първоначално написано от harmaiani94
![]()
Сестра му е моя!
Не мн яка книжка,мн смотан филм.
няма к'во да се лъжемм .. суперр тъп филм за мен.. не си падам по такива . Обичам кървищаа и комедиии![]()
няма к'во да се лъжемм .. суперр тъп филм за мен.. не си падам по такива . Обичам кървищаа и комедиии![]()
Самият сюжет не е нищо особено, начина по който е написано всичко е интересен. Но във филма точно този начин се губи, защото книгата е дневник и просто цялата работа става шитава.
Ама наистина мн се превземат с тоя ЕдУарДДд. Баси, вече ме е гнус от Дракула. А преди исках да се казвам Маришка и да се оженим...(т'ва съм била на 8-9)
Хах, Ван Хелсинг е по-як от Здрач. Може би щото вампира умира
смятайте, Едуард да умре, ахахахах, т'ва тука целия ни клас ще писне от ужас.
Направо си умирам от удоволствие като им казвам, че Ед не е истински, а е измислен. А мен ме благославят(
да, знам) щото съм изключително бледа и кожата ме свети леко на слънце, нали го знаете оня ефект на искренето, тъъъ както и да е. А и имам такава гривна като на Бела от филма, а тъй като съм адкси непохватна и само падам...направо вампирясах.
![]()
![]()
![]()
фен тема си имате дори
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235734