.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Хасково

Проблемна кожа на лицето

Нуждя се от препарат или крем или нещо подобно, което да ми изчисти лицето до средата на май някъде, защото съм на бал, а понякога си излиза по някоя пъпчица, когато си поиска... Не ползвам нищо за лице, само понякога едно кремче след баня, но не винаги. Имам и малко черни точки и искам нещо с бърз ефект така да ме почисти, колкото и скъпо да е, и антибиотик ако ще да е и след това ще започна с някакви кремчета да се почиствам. Thanks

Град
    Варна
    Отиди на козметик да ти почисти лицето , след което всеки ден по няколко пъти старателно си мий лицето/ ти прецени с какъв ексфолиант/ , а ако продължаваш да имаш черни точки - вземи си лентичките на Нивеа - струват 10 лева и действат безотказно.
    Envoi moi ! ;]

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Препоръчвам ти Garnier pure 3 в 1 и точките премахва и кожата измива, може да се ползва и като маска. Аз съм мн доволна от него. За пъпчиците можеш да си вземеш Клиндамицин - лосион. Има и антибиотик със същото име, но не го пии без да ти го изпише лекар, вземи си лосиона и мажи само в/у пъпцичите, които излизат - той ще ги изсуши.
    Друг лосион мога да ти препоръчам - Acne out! Също мн добър, но 1во пробвай с Клиндамицина.
    Цената и на 2те е около 10 лв.

И все пак щом ти предстои бал, отиди на козметик или кожен лекар и там да ти кажат какво точно ти трябва, а не по някакви форуми.

Айде със здраве!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    The Paradise

Re: Проблемна кожа на лицето

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Нуждя се от препарат или крем или нещо подобно, което да ми изчисти лицето до средата на май някъде, защото съм на бал, а понякога си излиза по някоя пъпчица, когато си поиска... Не ползвам нищо за лице, само понякога едно кремче след баня, но не винаги. Имам и малко черни точки и искам нещо с бърз ефект така да ме почисти, колкото и скъпо да е, и антибиотик ако ще да е и след това ще започна с някакви кремчета да се почиствам. Thanks
    каквато и да е кожата ти, дори да не е проблемна тя изисква много грижи, а ти нищо не правиш за нея така като гледам. ако не е тоя бал сигурно изобщо нямаше да се сетиш. кожата се нуждае от толкова много неща, че си нямаш идея дори..
    Good girl gone bad

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Re: Проблемна кожа на лицето

Цитирай Първоначално написано от toy
    каквато и да е кожата ти, дори да не е проблемна тя изисква много грижи, а ти нищо не правиш за нея така като гледам. ако не е тоя бал сигурно изобщо нямаше да се сетиш. кожата се нуждае от толкова много неща, че си нямаш идея дори..
    +1

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Грижи се за кожата си, почиствай я и я поддържай.

И както казаха по-горе, козметик.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Хасково
    Ееей вие ме направихте баси... все едно даже и не се мия Мия си лицето сутрин само с вода и вечер със вода и някво бебешко сапунче ии понякога се мажа и с крем за лице на нивеа като си взема душ. Иначе си използвам всякакви други мазила за тяло и т.н. но не съм позлзвала такива за лице. Но сега мисля да си взема Garnier pure 3 в 1 и Клиндамицин и да видим какво ще стане

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Според мен е най-добре да отидеш на козметик, за да ти почисти лицето и да ти каже какво точно на ползваш за твоята кожа.
    Преди време и аз разчитах на продукти от реклами и на казано от приятелки. Понякога имаше ефект, но не траен. От януари (т.е. 4 пъти) ходя на козметик и има голям ефект. От началото на месеца от напрежение или и аз нз от какво ми се появиха пак няколко гадни пъпки и козметичката ми предписа един лосион с антибиотик, ползвам го вече една седмица и има видим резултат.
    Така че, ако искаш наистина да има бърз ефект отиди при специалист и резултата няма да се забави....
    Успех!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ееей вие ме направихте баси... все едно даже и не се мия Мия си лицето сутрин само с вода и вечер със вода и някво бебешко сапунче ии понякога се мажа и с крем за лице на нивеа като си взема душ. Иначе си използвам всякакви други мазила за тяло и т.н. но не съм позлзвала такива за лице. Но сега мисля да си взема Garnier pure 3 в 1 и Клиндамицин и да видим какво ще стане
    Също можеш да пробваш с маска от хума и кисело мляко. Прави кожата мека и гладка. Гарниер Пюр 3 в 1 е супер. Също нещо важно- избягвай да си пипаш лицето, за да не го замърсяваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Значи ето моя съвет: накарай си личния лекар да ти предпише ей тоя сапун: "Imex Syndet". При мен има ефект. И си мажи лицето с крем. РЕДОВНО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си