- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешна помощ :S [помощ Експери :D]
Така... здравейте!
Съжалявам че не съм се регнал преди но просто ме е твърде срам да се регна тук и за това не си изпозвам собствения "nick".
Значи първо да ви обесня в както положение съм.
Преди една седмица се запознах чрез интернет "сайт за запознанства" (няма да му казам името) и се уговорихме да си направиме среща, много е красива и се влюбих в нея. Бяхме само нямаше хора около нас но през цялото време мълчах :S бях изключително притеснителен, МНОГО срамежив, и нищо не можех да направа - примерно да я прегърна най-малкото. След като мина време си говорихме малко и дойде време за раздяла и тя ми намекна нещо искаше да я "
" но неможах бях много нервен и не посмах. След време пак ще излезнеме и незнам какво да права може ли да ми дадете някакви съвети... какво да права
и как да се държа и накаква тема да говориме че съм адски инвалид.. а да и и обещах да я
(А не мога да се
)
![]()
ами просто се отпусни и бъди себеситова мога аз да кажа
Немогамного съл злеее, просто незнам какво да направя
![]()
![]()
Първо няма нищо срамно да се регнеш тук...![]()
А по въпроса ти... ми отпусни се какво толко си се схванал... няма от какво да се притесняваш...тя ти е показала че те харесва така че спокойно... другия път я питай каквото ти хрумне...пускай лафчета ии така...Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
О да, ти определено си за teenproblemНо кажи ми, като не искаш да си правиш регистрация, защо просто не потърси другите 200 теми като твоята? Щеше да намериш хубави отговори в почти всяка една \
/
потърсих ама аз съм много голям "идиот" и адски много съм срамежлив и немога да ги направя тези неща...![]()
![]()
![]()
![]()
;(
Хаха и при мен се случи нещо подобно...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Аз бих дала на автора същия съветПървоначално написано от nebrejnata
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
хах ти на колко си години?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
много...
като за начало спри да се обиждаш![]()
добре![]()
колко много?![]()
и вземи се успокой, с тва нищо няма да постигнеш. трябва да си уверен в себе си, за да имаш успех. ;] и преди мен ти казаха- бъди спокоен, пускай базици, за да разчупиш леда и не се притеснявай, че не можеш да се целуваш.. за всичко си има 1-ви път. късмет![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
17...
![]()
Как може да и обещаеш нещо, което не можеш да направиш или по скоро не си сигурен, че ще го направиш?
Просто спри да обмисляш, толкова много кое как ще направиш - просто се отпусни, нека всичко идва от самосебеси . Заведи я някъде и си говорете за родители ,приятели ,училище, музика ,филми... задавай й въпроси. Жените са любителки на тема "говорене без край"Пускай шеги ,усмихвай се - момичетата обичат това! Още нещо -никой не се е родил научен ,за всичко си има първи път няма формула или някакъв план ,който да спазваш ,за да можеш да се целуваш - всичко се получава спонтанно
Успех!![]()
Благодаря не всички!![]()
Ще се опитам и после ще пиша какво е станало![]()
Не е нищо страшно, така че вземи се успокой!![]()
Няма от какво да се притесняваш... тоест това притеснение само ще те прецака.
Бъди спокоен и уверен в себе си.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами според мен е нормално да се притесняваш при положение,че излизаш за пръв път с момиче (така се разбира от темата ти ).Просто бъди позитивно настроен и бъди себе си!
Come back and set me free... : )
+1Първоначално написано от Hilary_
Айде успех!! И не се притеснявай..![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]