Историята ми е дълга,но ще я разкажа възможно най-съкратено...предварително благодаря,на тези,които ще я прочетат Преди 1 година се запознах с най-добрия ми приятел,но нещата не започнаха точно в тази насока...много бях хлътнала по него,а той по мен да не говорим и тръгнахме...след известно време аз прецаках всичко по много гаден начин,страшно много болка му причиних и го осъзнавам,но той остана до мен,пръво като приятел,а след време се превърна в най-добрия ми приятел и най-близкия човек.Винаги е до мен и ме утешава,въпреки че ме обича срашно много,но не като приятелка...и ето вчера,като излязохме проведохме един разговор...той ми каза,че не издържа вече така,че е мазохизъм от негова страна да е всеки ден с мен и да трябва да се сдържа и да прикрива чувствата си.Аз го осъзнавам напълно това и не искам да му причинявам болка...та той ми каза да помисля-или прекъсваме всякакви отношения завинаги,или оставаме заедно,не като приятели.И сега ми е страшно объркано,защото това е единственото момче,за което мога да кажа,че го обичам,но сама не разбирам каква точно обич изпитвам...той е просто идеален,знам че никога не би ме наранил и живота си дава за мен,но просто ме е страх,не знам от какво,не знам какво да правя,моля ви дайте ми някакъв съвет!