- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- правих секс с най-косматия оранготан на света!
Искам да ви разкажа моята история,която може да ви се стори смешна,но не е ебавка.Запознах се с една много яка мацка,която срещтнах в един бар и се усети тръпка между нас.Зехме си телефоните и аз на следващия ден и звъннах.Стигна се до секс и отидохме в апартамента ми наще ги нямаше,започнах да я събличам след около 5 мин свалих панталоните си и свалих бикините й,като посегнах да я ебна видях огромния храсталак,който продължаваше чак до пъпа.Ужасно се погнусих,като видях тези рошави,мазни ярко черни косми.Сепнах се напълно и не знаех какво да направя (та аз дори нямаше да мога да уцеля дупката).Когато тя видя как погнусено я гледах не попита какво има и се разплака.Взе си нещата и се омете. Чувствам се ужасно гаядно не стига,че нараних момичето,а и се нагледах на тези бурениПравилно ли съм постъпил и трябва ли да и се обадя? плс хелп
![]()
![]()
Еби се![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
хахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хахахахахахаххаха ти да не си се объркал и вместо в бар да си отишъл в зоопарка че си я намерил тая бе хахаха ЧАК ДО ПЪПА![]()
Ами виж сега.. За мен не трябва да й се обаждаш.Каквото се е случило,случило се е.. Просто за мой извод,изведох,че трябва да опознаеш човека отсреща и след това да стигаме до интимности,въпреки че нямам нищо против относно секса за една нощ,но определено ако познаваш човека отсреща и знаеш какво харесва,няма да допусне да не се обезкосми при среща с теб..
Успехчета за напред!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали си реагирал нормално, не мога да ти кажа. Но може би пък е трябвало да й обясниш, че имаш други предпочитания. Ако момичето е готино не я отблъсквай заради това, а бъди честен с нея.
това трябва да се запише в историято като най-тъпия секс случай.и темата е 100 % ебавка
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от XxDCxX
![]()
![]()
Не знам дали е ебавка, но на един мой много добър приятел му се случи![]()
Ти май са ебаваш....
ебаваш се много ясно....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И аз мисля, че е ебавка, но ако не е по-добре се обади на девойката и си поговорете![]()
Come out, come out wherever you are...
дада чак до пъпа я <.< тишина това си е ебавка тема
Ако е вярно моеж и помогнеш да се окастри ама баш до пъпа да ми кажеш е невъзможно удряш голяма хипербола ...
Първоначално написано от Drogiranata_
дада чак до пъпа я <.< тишина това си е ебавка тема
Ако е вярно моеж и помогнеш да се окастри ама баш до пъпа да ми кажеш е невъзможно удряш голяма хипербола ...
Първоначално написано от Drogiranata_
Да ти имам проблемите...така е като правите секс за една вечерАко ходехте и правехте секс редовно,можеше да и намекнеш,че не ти допада това...сега не ми се вярва даже за напред да сте заедно,но е възможно...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ЕБАВКА!![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
вгурчила ти е живота пахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никва прошка за такива маймуни!
да си поема наредбите и за другия път да знае, че преди такива неща се ползват най-малкото бикчета![]()
<N>
аз съм жена,ама ако бях на твое място зимам си пяната за бръснене изравям една бръсначка и чао косми................![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
E, мацката е решила , че така се харесва. Някои мъже харесват косъмчета там...Ама пък чак гора![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Подари и Жилет Пауър и тубичка "Каро" и съм сигурна, че ще се сдобрите![]()
Току виж автора и твоят приятел са едно и също лице...Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone