- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да постъпя???
с приятеля ми сме заедно от доста време и павим секс. Само 4е ме притеснява това 4е не винаги .. незнам как да се изразя.. Не подържа лична хигиена всеки ден и аз го забеляавам. до сега не е имало неприятни миризми и такива работи. сештате се. не искам само да си мислите 4е тои е някакав миризлив глупак защото не е.... къпи се през ден два, но бих искала да спазва пове4е ли4на хигиена и незнам как да му го намекна за да не го убидя нешто.. имах на 2-3 пати проблем с бялото те4ение, имах и гъбички един път, но не от него де. правим секс без презерватив и аз пия хапчета. и като ходих на гинеколог последния пат и тя ми каза 4е ако приятеля ми не ме пази от такива малки инфекции да слагам презерватив и това е.. От там се досетих 4е може би е и от личната му хигиена и тя ми е намеквала за са6тото. сащо така забелязвам 4е и след като свър6им не се измива. Незнам просто.. спазва си хигиена но не до такава степен и много искам това да се промени но незнам как да му го намекна без да го засегна.. помогнете ми
![]()
![]()
![]()
![]()