- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е с 2 години по- малък :( :?
Mисля,че не си заслуважа че той е на 13 той на 13 даже не мисли на половина като теб,е ако и ит си няква де.Мисля че не е за теб
13 год момчета са недовазвити![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Koe ne im e nedorazvito? I s koi gi sravnqva6 .. haxahxhaПървоначално написано от heroine
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Мисленето и пишчицата най-вечеПървоначално написано от akinom
![]()
Ok macka ama, ako ti si na 13 , a pi4a na 15 nqma da ima problem nali?Za6toto taka e prieto..I ot kade znae6 toi s kvo mislene e sled kato ne go poznava6..Toi ako misli kato lape tq edva li 6te6e da go haresa nali??? Govorite p1lni gluposti vsi4kiПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Is everybody going crazy?!?
Авторката на темата ми се стори адски тъпаСъжалявам , ако те обижам ама се държиш наистина тъпо
Харесала си си момчето , привлякло те е с нещо , допаднали сте си , питаш някакви си непознати дали е правилно да имаш връзка с 13 годишно момче ( ти си на 15 ) , тук ти казват не , какво може да видиш в един 13 годишен , те още си играят CS . Момиче , ти вече си видяла нещо в него , толкова ли не се осещаш , защо трябва да се влияеш от чуждото мнение
Ако бях на твое място бих си казала , какво като е на 13 , нали ми харесва , не ми пука какво мислят другите
Замисли се над това , цял живот други ли ще ти определят живота
![]()
Ебати яката тема.Само за 'пишчици' и даването на пишчици.Леле още ми е смешно.Иначе към авторката - е помисли си.
Според мен няма нищо лошо да харесваш момче по-малко от теб..явно на външен вид не си му личи...аз съм ходила с момче 2 години по-малко от мен...аз съм 10-ти,а той -8-ми за първа година в даскалото което уча..запознахме се седмица след 1-вия учебен ден..шеги,закачки...и така станаха работата..честно казаноразликата дали е по-малък или по-голям..е,че по-малките момчета .. не приемат нешата много насериозно..аз съм такъв човек,че се привързвам към момчето,а той ...не че не сме се прегръщали,целували и още кой знае кви неща..но много рано ти казва,че те обича дори той самичкия не знае кво е да се обича,но се чувства длъжен или по-скоро си мисли,че харесването и обичането е едно и също нещо... абе общо взето те не тръгват с тебе със някакви сериозно намерения..незнам може и да има и други по-малки момченца и да със серизни намерения...ама дълбоко се съмнявам..знам,че не тябва да съдя само от моята връзка амааа като гледам и други мои приятелки са били с момчета по-малки от тях и честно казано не са се задържали много...абе общо взето като едно заключение мога да ти кажа,че от него сериозни намерения...и няква кой знае колко дълга връзка не очаквай..по-скоро ще се разочароваш от него \
/
.................................... успех
mlakvai, ma pa4a mirizliva!Първоначално написано от vesito13
Deteto sigurno za parvi pat e imalo kontakti, i si misli 4e se e vlubilo v 13 godi6en. Ako li pak ne - vzimaite se i za koleda go izqj!![]()
debelanata shishkolanata
Е,ела да ти я изпуам през джуките да ти посинеят,па да видим малка ли е,голяма ли е.Първоначално написано от Jingles
Ми да
пишчици < 10/12 см
Патки <= 13/14 см
Хуйове > 16 см
Не ми беше трудно да го измисля сам,поради простата причина,че съм завършил 3 висшета![]()
![]()
em da de az tva iskah da kaja ...Che e prieto mom4eto da e po golqmo ot momi4eto i za tova tq se pritesnqva i 4e ne trqbva da puka 6ot pove4eto hora sa s ograni4eno mislene po tiq v1prosi...I nqmam kirilica ne mi se karaiПървоначално написано от Jingles
![]()
Is everybody going crazy?!?