.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    isperih
    Лапешки истории, глупости безкрай!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Mисля,че не си заслуважа че той е на 13 той на 13 даже не мисли на половина като теб,е ако и ит си няква де.Мисля че не е за теб

Град
    Hate City Sofia.
    13 год момчета са недовазвити
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    Koe ne im e nedorazvito? I s koi gi sravnqva6 .. haxahxha
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Koe ne im e nedorazvito?
    Мисленето и пишчицата най-вече

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Mисля,че не си заслуважа че той е на 13 той на 13 даже не мисли на половина като теб,е ако и ит си няква де.Мисля че не е за теб
    Ok macka ama, ako ti si na 13 , a pi4a na 15 nqma da ima problem nali?Za6toto taka e prieto..I ot kade znae6 toi s kvo mislene e sled kato ne go poznava6..Toi ako misli kato lape tq edva li 6te6e da go haresa nali??? Govorite p1lni gluposti vsi4ki
    Is everybody going crazy?!?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Авторката на темата ми се стори адски тъпа Съжалявам , ако те обижам ама се държиш наистина тъпо Харесала си си момчето , привлякло те е с нещо , допаднали сте си , питаш някакви си непознати дали е правилно да имаш връзка с 13 годишно момче ( ти си на 15 ) , тук ти казват не , какво може да видиш в един 13 годишен , те още си играят CS . Момиче , ти вече си видяла нещо в него , толкова ли не се осещаш , защо трябва да се влияеш от чуждото мнение Ако бях на твое място бих си казала , какво като е на 13 , нали ми харесва , не ми пука какво мислят другите Замисли се над това , цял живот други ли ще ти определят живота

Ебати яката тема.Само за 'пишчици' и даването на пишчици.Леле още ми е смешно.Иначе към авторката - е помисли си.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Според мен няма нищо лошо да харесваш момче по-малко от теб..явно на външен вид не си му личи...аз съм ходила с момче 2 години по-малко от мен...аз съм 10-ти,а той -8-ми за първа година в даскалото което уча..запознахме се седмица след 1-вия учебен ден..шеги,закачки...и така станаха работата..честно казаноразликата дали е по-малък или по-голям..е,че по-малките момчета .. не приемат нешата много насериозно..аз съм такъв човек,че се привързвам към момчето,а той ...не че не сме се прегръщали,целували и още кой знае кви неща..но много рано ти казва,че те обича дори той самичкия не знае кво е да се обича,но се чувства длъжен или по-скоро си мисли,че харесването и обичането е едно и също нещо. .. абе общо взето те не тръгват с тебе със някакви сериозно намерения..незнам може и да има и други по-малки момченца и да със серизни намерения...ама дълбоко се съмнявам..знам,че не тябва да съдя само от моята връзка амааа като гледам и други мои приятелки са били с момчета по-малки от тях и честно казано не са се задържали много...абе общо взето като едно заключение мога да ти кажа,че от него сериозни намерения...и няква кой знае колко дълга връзка не очаквай..по-скоро ще се разочароваш от него \/

.................................... успех

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Авторката на темата ми се стори адски тъпа Съжалявам , ако те обижам ама се държиш наистина тъпо Харесала си си момчето , привлякло те е с нещо , допаднали сте си , питаш някакви си непознати дали е правилно да имаш връзка с 13 годишно момче ( ти си на 15 ) , тук ти казват не , какво може да видиш в един 13 годишен , те още си играят CS . Момиче , ти вече си видяла нещо в него , толкова ли не се осещаш , защо трябва да се влияеш от чуждото мнение Ако бях на твое място бих си казала , какво като е на 13 , нали ми харесва , не ми пука какво мислят другите Замисли се над това , цял живот други ли ще ти определят живота
    mlakvai, ma pa4a mirizliva!
    Deteto sigurno za parvi pat e imalo kontakti, i si misli 4e se e vlubilo v 13 godi6en. Ako li pak ne - vzimaite se i za koleda go izqj!
    debelanata shishkolanata

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Koe ne im e nedorazvito?
    Мисленето и пишчицата най-вече
    бАс ловя че ми е по-голямА от тфойта "пишчици" какъв термин само.Майкати към баштати так али говори"дай си пишчицата" ЛоЛ (нищо лично бейлиса ми е ф поече)
    Е,ела да ти я изпуам през джуките да ти посинеят,па да видим малка ли е,голяма ли е.

Ми да
    пишчици < 10/12 см
    Патки <= 13/14 см
    Хуйове > 16 см

Taste the soup

Град
    На изток от рая
    Не ми беше трудно да го измисля сам,поради простата причина,че съм завършил 3 висшета

Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Ok macka ama, ako ti si na 13 , a pi4a na 15 nqma da ima problem nali?Za6toto taka e prieto..I ot kade znae6 toi s kvo mislene e sled kato ne go poznava6..Toi ako misli kato lape tq edva li 6te6e da go haresa nali??? Govorite p1lni gluposti vsi4ki
    а ти преди да изразяваш мнение пиши на кирилица и кой казва как е прието?кфО ти пука как е прието?обичаш си някой и тфа е......
    em da de az tva iskah da kaja ...Che e prieto mom4eto da e po golqmo ot momi4eto i za tova tq se pritesnqva i 4e ne trqbva da puka 6ot pove4eto hora sa s ograni4eno mislene po tiq v1prosi...I nqmam kirilica ne mi se karai
    Is everybody going crazy?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си