.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    The Girl fr0m hell..

винаги когато искам да съм приятелка със едно момче ....

Еми незнам къде е проблема .. значи .. отивам в ново училище и се стремя да бъда в добри отношения със всички .. включително и момчетата .. но рано или късно осъзнавам че после те ме харесват .. и аз изпадам някво като във шок .. става ми гадно и .. въпреки че го мисля за приятел трябва да го одрежа-както се казва и вече да не сме приятели ...
    при вас получавало ли се е тка .. защото при мен ..
    и ми кажете как да го избегна .. да не се държа добре със момчетата или !? ..

.. и моля без обиди .. може и да не е най-добрата тема но ... това е моя въпрос към вас ..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да ти имам проблема.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    София
    Хм, според мен приятелство между момче и момиче е много трудо, да не казвам невъзможно. На нас, момчетата, много често желанието за секс командва държанието ни, правим всичко, за да вкараме в леглото някое момиче. Просто такава ни е природата. Тъй че не се шашкай, отрязвай ги т.нар. приятели, докато някой не се окаже повече от приятел

Според мен само свестните момчета могат да бъдат приятели с момиче
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Благодаря за рекламата... По темата... шанс...

Град
    По балкана някъде..
    Аз имам страшно много приятели от нежния пол. Ако момчето наистина е свестно ще разбере че ако не искаш да имаш любовна връзка не означава че не можете да бъдете приятели =).
    ACϟDC

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Да ти имам проблема.
    проблем е, сарма!
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Хм, според мен приятелство между момче и момиче е много трудо, да не казвам невъзможно. На нас, момчетата, много често желанието за секс командва държанието ни, правим всичко, за да вкараме в леглото някое момиче. Просто такава ни е природата. Тъй че не се шашкай, отрязвай ги т.нар. приятели, докато някой не се окаже повече от приятел
    Не съм съгласен По темата обясни на момчето или там на момчетата че за теб те са само приятели и че искаш да си останете такива Макар че си мисля 7-мокласници няма да те разберат нооо кой знае...
    Успех

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beckham4o92
    Не съм съгласен По темата обясни на момчето или там на момчетата че за теб те са само приятели и че искаш да си останете такива Макар че си мисля 7-мокласници няма да те разберат нооо кой знае...Успех
    Не си съгласен, ма сам казваш, че те няма да разберат?!?!?

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от beckham4o92
    Не съм съгласен По темата обясни на момчето или там на момчетата че за теб те са само приятели и че искаш да си останете такива Макар че си мисля 7-мокласници няма да те разберат нооо кой знае...Успех
    Не си съгласен, ма сам казваш, че те няма да разберат?!?!?
    Защото все пак са пишлемета 7ми клас...
    ACϟDC

Град
    София
    Затова им се казва ясно и категорично: "Не!" А ако все пак останат приятели, би било хубаво...

Според мен приятелството между момче и момиче е мн трудно.И обикновено завършва с "Ще ми станеш ли гадже?" Да не ти пука изобщо.Ако имаш истински приятели момчета...няма да ти зададът оня въпрос.
    Аз мога да се похваля с мн добри причтели момчета.

Затова им се казва ясно и категорично: "Не!" А ако все пак останат приятели, би било хубаво...
    Искам да кажа че 7-ми клас наистина не мислят много с главата си иначе приятелство между момче и момиче 100% не е рядко срещано

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Да ти имам проблема.
    проблем е, сарма!
    Айде дай ми дефиниция на сАрма!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Сигурна ли си, че не се заблуждаваш, че те харесват повече от приятел?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Сигурна ли си, че не се заблуждаваш, че те харесват повече от приятел?
    Доста точен въпрос.

Аз лично ги отрязвам възможно най-леко. После се правя на ударена, все едно нищо не е станало. Отначало им е малко неловко, но постепенно свикват със ситуацията.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

и на мен ми се е случвало вече имам чувството че момчетата не ме харесват като приярелка с някой да се сприятелим и айде имам чувства към теб а пък има толкова много момчета и момичета приятели без нищо друго между тях чак им блазя
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    и на мен ми се е случвало вече имам чувството че момчетата не ме харесват като приярелка с някой да се сприятелим и айде имам чувства към теб а пък има толкова много момчета и момичета приятели без нищо друго между тях чак им блазя
    +1

ем тръгни с някой -би трябвало да те оставят (т.е. да сте си само приятели) особено ако им кажеш колко много си оби4аш гаджето
    I can't stop myself from loving you <3

Mi nedei da si priqtelka s mom4etata kat ti e tolkova golqm problem
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    6 клас?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetkiss74
    Според мен приятелството между момче и момиче е мн трудно.И обикновено завършва с "Ще ми станеш ли гадже?" Да не ти пука изобщо.Ако имаш истински приятели момчета...няма да ти зададът оня въпрос.
    Аз мога да се похваля с мн добри причтели момчета.
    Абе не е баш така тва за истинските приятели... Понякога се случва точно момчето, което е до тебе винаги, от много време се знаете и те познава най-добре, точно той да се влюби в тебе ама това не го прави твой неистински приятел нали ? Просто любовта не пита Аз също мога да се похваля с две момчета, с които си знаем от деца и отношенията ни никога не са били нещо повече от приятелски... и се надявам и така да си остане за в бъдеще, защото не ми се ще да загубя нито един от двамата
    Авторке, кофти ситуация е, определено. Или си хвани гадже, за да спрат да те закачат, или говориш директно с тях и казваш, че ги искаш само за приятели. Ако са навити - ок, ако не - майната им! В крайна сметка в тоя живот ни се налага толкова много момчета и момичета да одрежем по една или друга причина... Не може с всички да сме в добри отношения и да сме приятели
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Много е трудно приятелство между момче и момиче (лично мнение) - все единият ще хлътне
    Решението е или стават повече от приятели или отношенията им охладняват. Просто ги отрязвай по-леко и както казаха - ако е от свестните ,ще те разбере и може би ще успеете ,да си запазите приятелството
    Момиче съм!
    Музиката е откровение ,по -висше от мъдростта и философията - Бетовен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си