.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Любовта ни се гради на лъжа ...

Така с моя приятел ходим от 2 месеца,бях наказана заради него 1 месец,и минала седмица излезнах с мойте приятелки защото не ги бях виждала от 1 месец а него всеки ден в у-ще го виждам и такааа той излезнал да гледа мача с приятеля му с неговата приятелка и още едно момиче.Преди това те са се засичали в една дискотека и са танцували(приятеля ми и момичето).И после той я е испратил и са се държали за ръка (това го разбирам от други хора и то преди малко го разбрах) после са се целували,като се прибра му казах да ми казва ако има нещо да ми казва,излезнахме и поговорихме той ми каза че тя му се била нахвърлила ... Ок,беше ми гадно,но продължихме да сме заедно,одеве го питах дали е вярно,че са се държали и той ми отговори " е то е минало " и аз "значи е вярно ?! " и вече 1 час отговор няма.. Какво ще ме посъветвате?Как би било по-правилно да сме заедно или не,аз за обич не мога да говоря .. но си го харесвам,Е ?!
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мен ме интересува кой мач е гледал и ти на колко си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мен ме интересува кой мач е гледал и ти на колко си?
    България-Кипър аз съм на 15,той на 17

ПП:Съжелявам за грешките в горния ми пост,просто в момента не ми е за правопис ..
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Щом сте почнали вече с лъжите значи няма смисъл. В една връзка най-важното нещо е доверието, а като гледам той те е излъгал и ти едва ли ще можеш да му повярваш, а и би било адски глупаво ако го направиш... Щом още в началото на връзката ви се натиска с други не ми се мисли ако се задълбочите какво ще е
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тежък мач, добре че беше съдията да ни подпре. Иначе няма кво да го мъчиш, ако те харесва и изпитва нещо към тебе ше е с теб, ако не ще е с другата. При всички е така.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Като за начало се успокой, понеже от начина ти на писане ,личи че си нервна .Уговори си среща с него ,разговора да е на 4 очи ,но не по скайпа или по телефона -няма смисъл. След срещата прецени, дали ще му простиш ,че се е поддал на изкушението и да продължиш да си с него. Но ако мислиш ,че пак ще се поддаде на такова нещо и това трае ,докато го обичаш ,ще бъде много по -гадно
    Момиче съм!
    Музиката е откровение ,по -висше от мъдростта и философията - Бетовен

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от TeenHelper
    Като за начало се успокой, понеже от начина ти на писане ,личи че си нервна .Уговори си среща с него ,разговора да е на 4 очи ,но не по скайпа или по телефона -няма смисъл. След срещата прецени, дали ще му простиш ,че се е поддал на изкушението и да продължиш да си с него. Но ако мислиш ,че пак ще се поддаде на такова нещо и това трае ,докато го обичаш ,ще бъде много по -гадно
    Ейй, изправари ме

ПОДКРЕПЯМ!

еми не го мисли засега.из4акай той да те потърси.в слу4ая вси4ко зависи от него-ако наистина много се разкайва за вси4ко и ти се извини и т.н. му прости,но ако не се постарае достатъ4но го остави
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Определено според мен не заслужава шанс , та той дори и не го иска . Дори не може да ти каже всичко в очите ....Трагедия!
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Оф миличката... Дръж се достойно, не го търси, както казаха по-горе щом отсега сте започнали да се лъжете.. не е на добре работата. Използвай подходящ момент да му докажеш, че е сгрешил като е постъпил така с теб. Но в никакъв случай не му давай повод да си мисли, че е голям играч. Айде, успех и казвай какво е станало.

Какво значи да я лъже? Аз до колкото видях, той всичко си й е казал.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от TeenHelper
    Ейй, изправари ме

ПОДКРЕПЯМ!
    Подкрепям!

Връзката ви не е в напреднал етап и това което е направил не те кара да страдаш а по скоро да се ядосваш,струва си да му простиш но само ако смяташ че това няма да се повтори в етап от връзката ви в който ти няма просто да се ядосаш от грешката която е допуснал ами ще страдаш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз ако бях на твое място щях да приключа с него. Какво е това да държи други момичета за ръка, да ги целува и после "е минало е" ?
    Заслужаваш ли такова нещо? Не, нали?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Прави те на нищо. Като си по-малка така е. Вземи ходи с някой на твоята възраст щото батковците...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Какво значи да я лъже? Аз до колкото видях, той всичко си й е казал.
    След като го е попитала.

Принципно поне извини ли ти се подобаващо? Поговори с него и му кажи, че не си някоя тъпа кифла и искаш, ако ще имаш връзка, тя да е между двама души (теб и него) и без лъжи, изневери и така нататък. Да не сте в сапунка все пак!?

ПП. Кажи му, че не му забраняваш да се вижда с нея, но ако иска да е с теб и да му е мирна главта, покрай което, да забрави, че онази я има на белия свят.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Любовта ни се гради на лъжа ...
    Ти сама си избрала това заглавие за своята тема и много добре знаеш смисъла му - щом те лъже защо си с него - за да продължава да го прави ли!? Нима искаш да си лъгана, само защото го харесваш!? Нима ти не заслужаваш някой да те уважава?! Та ти си била наказана ЗАРАДИ НЕГО, а той какво правил през този 1 месец - "ами танцувах с една друга, после пък взех, че я изпратих, като се държахме за ръчички, а на всичкото отгоре се целувахме!" Докато ти си стояла у вас, наказана, заради него, той си я развявал байряка.... Помисли си хубаво дали искаш да си с такъв човек, щом те е излъгал още в началото, когато би трябвало чувствата да са най-силни, то ще продължи и занапред да те лъже.... макрар че силно се съмнявам той да е способен на сериозна връзка ..... Всичко е в твои ръце
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си