- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лекинко сдухах...
незнам дали е проблем ма ми е малко кофти... забих се с едно момче, отидохме на спалнята, съблякохме се ала бала ама на него не му се надърви... не сме говорили да праим секс а и той знае че съм девствена, обаче тва че не му беше надървен значи ли че не е бил достатъчно възбуден или просто сам се контролира (ако тфа е възможно вобще) just wondering...![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Не се притеснявай, поговорете наспокойствие, може би просто се е притеснил че си девствена, може и той да е бил девствен.
Пххаха има хиляди отговори и хиляди причини да ме му стане .. Не го прави световен проблем![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Няма нищо нередно - спокойно.
И мъжката психика и физика е достатъчно сложна като вашата. Не приемай и ти стереотипа, че мъжете са вечно надървени и мислят само и само за секс..
Потърси теми из офрума дори на тази страница има и виж какви са причините![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
има няколко вариянта :
1во да е бил притеснен че си девствена
2ро да има някакъв проблем
3то да не си го възбудила достатъчно
4то просто да не го е искал и да не е мислил за секс за да не се възбуди
Другия път поговорете направете си уютна атмосфера,възбуди го достатъчно и всичко ще е точно![]()
\
/ Хайде успех и дано не останеш с лоши спомени от 1вия си път
![]()
едвали се контролираили не бил възбуден или е бил притеснен
Как беше Гърция![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
нема само да лужеш. Според мене тоя е федербалПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
аз съм си вечно над*рвен
![]()
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Бил е притеснен по всяка вероятност,но има и шанс да се е здържал![]()