.

Виж резултатите на анкетата: ХАРИ ПОТЪР ИЛИ ЗДРАЧ

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ХАРИ ПОТЪР

33 53,23%
  • ЗДРАЧ

29 46,77%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

ХАРИ ПОТЪР / ЗДРАЧ

вие ненормално поколение на застояли ТЪПанари сигурно бихте избрали бозата Здрач но инетлигентните хора на които има е писнало от такива сме6ни глупости които само те карат да четеш едно и също (аз между другото не съм сиг дали това е роман или готварска книга за пилешки енчилади и пилета с картофи) призовавам ви да гласувате в анкетата която след малко 6те направя специално по тази тема за да разбера дали тези които четат този форум са такива задници както очаквам.

МОЛЯ ДА ГЛАСУВАТ САМО ТЕЗИ КОИТО СА ПРОЧЕЛИ ВСИЧКИ КНИГИ НА Х.П.

Град
    Инкогнито
    Този път не ти е анкета, и 2те са ултра тъпи, особено здрач, насраха се вече с него вземете прочетете нещо стойностно от стойностната литература но бих избрал хари

пп: вчера правех колажи на тия от здрач мъртви

Супер фен Аватара на bEbsI
    Я си поуспокой нервите първо.Второ,задал си хипер малоумна анкета,в която човек харесващ една от двете поредици няма да се включи,заради частта с "иронията" ,която си се опитал да придадеш..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от Jesus

пп: вчера правех колажи на тия от здрач мъртви
    само така мой човек \/

Град
    Инкогнито
    ужким се получиха ама на места пикселите не си пасват много добре много го намразих тоя здрач заради.
    ох едуард.
    о здрач е №1.
    аз искам да съм с едуард.
    ох къде дават филма ?
    ох страхотна книга от къде мога да си сваля 9 999 999-тата книга

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ох едуард.
    о здрач е №1.
    аз искам да съм с едуард.
    ох къде дават филма ?
    ох страхотна книга от къде мога да си сваля 9 999 999-тата книга
    ох ка искам да изгоря 9 999 999-тата книга

Хесуса кърти. С него съм.

Леле писна ми навсякъде да гледам работи за Здрач.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    kum avotora

umri e
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    еми гласуваи тогава за Х. П.

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Щото Едуард е голям красавец и се разтапяш докато гледаш красивата му мутричка.. тя просто зове да го завържеш и изнасилиш...
    Гледах филма "Здрач" наскоро, не е нищо особено, изключително предвидим сюжет, но актьорската игра е брилянтна. Ама като цяло не ме впечатли - скучна работа, наистина. Пубертетски тъпотии (например сцената в която Бела крещи на баща си - щях да се издрайфам, бива лиготия). Докато гледах филма чисто и просто точех лигички на Едуард, защото е супер красив, има хубав глас и роля във филма, но останалото си е шит
    Книгата "Здрач" още не съм я чела, въпреки че си я изтеглих. Ще видя в най-скоро време защо толкова я хвалят

По анкетата гласувах за Хари Потър, защото съм чела 3 от книгите и когато ги четох ми бяха супер интересни - 1, 2 и Орденът на Феникса (не й знам номера но ми беше подарък) Филмите за Хари също според мен са над Здрач, та затова гласувах за Харито, но трябва да подчертая че не съм фенка, защото и Хари Потър не е нещо чак толкова брилянтно ...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Непостоянно
    Хич не ме интересуват и 2те .
    Щом ги кефи да се занимават .
    На мен са ми досадни .. оня ден бях в книжарницата да си потърся една книга .. минавам си аз и що да видя .. две момиченца примиращи пред Здрач .. Мрач и там другите и екстри .. като че ли се молят пред икона .. абе яяяяяяяя ...
    и бтв Хари Потър винаги ме е дразнел .
    .!.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Хари завинаги в нашите сърца и на Хърмаяни в г..а!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    сЕра и на двете! Пуберски занимавки! Единия очилато недодялано ЕМо, другия изпедерастено избелно гелосано педалче!

ЕБEM ти стереотипите на деградиралото поколение! СМЪРТ!!!
    Grumpy old madman

Ахааа...а то Харчо е мнооооого по-различен от Здрач, че да викаш малоумници на четящите на Майерс простотията, а не на Роулинг.

Яссссссссссноо
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

подкрепям jghgh
    От филма Здрач, само момчето ми хареса... И то не точно във филма, а попринцип..
    Иначе не знам защо всички толкова хвалят тоя филм.. Аз ли нещо не съм в ред или ?! Мен не ми хареса.. Честно казано не бих го гледала втори път. А що се отнася до книгата.. не съм я чела, не мисля и да я чета.. Особено след като видях филма

Аз гласувах за Хари Потър, защото съм чела и седемте книги и нито една не ми е омръзнала..даже аз се чудя как става така.
    Филмите съм ги гледала и петте и те едва ли скоро ще ми омръзнат.
    Не съм фен, но начина на писане на авторката, сякаш ме омайва по някакъв начин и докато не прочета книгата, няма оставяне.. Филмите...много неща са изпуснати, но като цяло са много добри..

п.п: сравняването на Здрач и Х.П. е смехотворно...
    Здрач никога няма да стигне до нивото на което е Х.П.- факт
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Оф хайде бе ! Двете нямат почти нищо общо
    Плюхте плюхте Потърчо,ама ся видяхте че може да съществува и наистина нещо.

Нищо общо нямат и двете, еднакво ме грабнаха като че ли, ама ще гласувам Здрач, защото разни хора яко ме дразнят

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    подкрепям jghgh
    От филма Здрач, само момчето ми хареса... И то не точно във филма, а попринцип..
    Иначе не знам защо всички толкова хвалят тоя филм.. Аз ли нещо не съм в ред или ?! Мен не ми хареса.. Честно казано не бих го гледала втори път. А що се отнася до книгата.. не съм я чела, не мисля и да я чета.. Особено след като видях филма

Аз гласувах за Хари Потър, защото съм чела и седемте книги и нито една не ми е омръзнала..даже аз се чудя как става така.
    Филмите съм ги гледала и петте и те едва ли скоро ще ми омръзнат.
    Не съм фен, но начина на писане на авторката, сякаш ме омайва по някакъв начин и докато не прочета книгата, няма оставяне.. Филмите...много неща са изпуснати, но като цяло са много добри..

п.п: сравняването на Здрач и Х.П. е смехотворно...
    Здрач никога няма да стигне до нивото на което е Х.П.- факт
    просто те подкрепям на 100% ти жсе едно каза то4но това което мисля и искам малко да се извиня за това което написах в началото бях малко рязка просто бях ядосана заради сравнението което хората правят между невероятните книги на Х. П. с Здрач

Град
    40 Miles from the Sun
    ОФ, постоянно във всички сайтове виждам изображения с Bella и Edward (чак имената им запомних) от Здрач, навсякъде "When you can live forever what do you live for?", отивам в книжарницата и група тинейджърки се бутат сякаш са в градския транспорт и разпитват дали имат книгата, да не говорим колко теми тук се пуснаха и т.н. Ужас.
    Както и да е, гласувах за Хари Потър. ^^

Град
    Инкогнито
    Като чуя Здрач все едно консумирам английска сол.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Има интелигентни, умни, прости, тъпи хора на всякаква възраст на които и 2те им харесват. Стига глупости сте писали.
    И 2те серии от книги си имат предимства и недостатъци.
    На Здрач мисля че е омайващата любовна история, представена в интересни ситуаций, а Хари Потър съм ги чел книгите и там много интересният сюжет привлича хората, и нямаш търпение да стигнеш накрая да разбереш как ще завърши всичко. Пък и в плюс са геройте-тийнейджъри, магията като нещо ексцентрично и привличащо вниманието, и поуките от войната между доброто и злото(как по-слабите побеждават с хитрост, силата на любовта и т.н.). Хари Потър поредицата според мен ще се хареса на повече хора, но и 2те поредици са силни съвременни творби, предназначени за по-младите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Хари Потър винаги ми е изглеждал адски тъп филм и никога не съм го гледала,за Здрач немога да кажа,понеже преди 2 дни го свалих,но ме мързи да го гледам..
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако не се лъжа в темата става въпрос за КНИГИТЕ, а не за филмите по тях(които наистина са малоумни). Иначе аз съм и за 2те и Хари Потър и здрач ги четох на един дъх със супер голям интерес

Голям фен Аватара на Yancheto
    Предпочитам Хари Потър,по-интересно ми е.И Здрач става,но не е чак толкова добра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си