.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Уупс

Уупс

Пратих на едно момче .. малко по-голямо от мен моя снимка.. ъм по бельо съм.. имам му доверие/силно казано/, но сега сме скарани, или по точно не си пишем от доста време и то заради мен .. иии исках просто да ми кажете колко тъпо, наивно лайно съм :@

Хаха ... Като ти кажем, че си "тъпо наивно лайно" няма да ти помогнем и няма да ти олекне.. .. Случва се.. хората правят грешки,за които съжаляват,но само можеш да се учиш от тях.. Мисли с главата си кво правиш.. за кво я имаш?!

ами така като гледам скоро не съм я използвала много :@

Емии... значи време ти е да започнеш да я използваш..

то отдавна ми е време на мен

сега си мислиш, че ще я разпространи ли

Град
    `In Hell`
    Никога не пращай такива снимки дори и на най-добрите си прятели На една приятелка собственото и гадже (с което ходеха 1 година и 3 месеца) разпространи нейни голи снимки .....

Такава си. Ако я разпространи си фалшифицирай паспорта и замини за о. Гренландия.

изтрито мнение

Голям фен
    По принцип момчетата отмъщават на бившите си като слагат техни голи снимки в нета, да не стане и в твоя случай така?

ох, от това се притеснявам :s иначе е свястно момчето..

Град
    Paradise
    Вариант 1: Сдобри се с него и направи отношенията ви не приятелски, а просто на познати. Хем няма да се занимаваш с него, хем няма да има причина да ти разпространява снимките.
    Вариант 2: Примири се. Ако не друго си по белио, а не гола. Има много такива снимки в Импулс и другите такива сайтове. Няма да си първа или последна и едва ли някой ще обърне внимание.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Вариант 1: Сдобри се с него и направи отношенията ви не приятелски, а просто на познати. Хем няма да се занимаваш с него, хем няма да има причина да ти разпространява снимките.
    Вариант 2: Примири се. Ако не друго си по белио, а не гола. Има много такива снимки в Импулс и другите такива сайтове. Няма да си първа или последна и едва ли някой ще обърне внимание.
    напълно съм съгласен с тва мнение ;p
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    другия път му прати гол пик
    <N>

Супер фен
    Хакни му компютъра и си изтрий снимката
    nicolepcd

тцтц... не бъди такъв мазохист.... то е най-лесно ти кажа, че си постъпила супер глупаво и ти сипя... не дей така... търси утеха в хората, не упрек... всеки прави грешки! повярвай ми твоето не е нищо! аз направих по-голяма простотия от твоята...... срам ме е да си призная, повярвай ми твоето не нищо
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мен много приятели и приятелки са ми пращали такива снимки,но повечето ги трия,ако и той прави така,значи е по-наивно лайно

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    тцтц... не бъди такъв мазохист.... то е най-лесно ти кажа, че си постъпила супер глупаво и ти сипя... не дей така... търси утеха в хората, не упрек... всеки прави грешки! повярвай ми твоето не е нищо! аз направих по-голяма простотия от твоята...... срам ме е да си призная, повярвай ми твоето не нищо
    кажи деее

Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Мега фен Аватара на Hilary_
    Че няма как да се оправиш е ясно... но може да му направиш и ти мръсно и да не те запомни само като "момичето със еди коя си снимка..." ... много хубавичко ще му дойде едно сладко отмъщение...

дано не е някой празноглавец и да я разпространи .. погледни го от хубавата страна , че поне бельо си имала

Град
    столицата
    От тази тема мога определено да си направя извода,че си тъпа.Но не си толкова наивна.Логично е да ти го кажем,не е наивно да си мислиш,че ще ти го кажем.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си