- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неактуално
изтрито мнение
Кога пък стигна до убеждението,че платоничната любов е различна от реалната(че не е такава)?Любовта е чувство на симпатия,грижа,силна привъзраност и преданост,които понякога са придружени от сексуално привличане.Любовта си е тръпка-няма по-силна,по-трайна,по-истинска или по-красива.И тя е една и съща независимо дали присъства сексът или не в отношенията да двама влюбени.Съвкуплението е необходимост на тялото както на човека ,така и на животните,но при нас то се използва и като "израз" на слните чувства.Щом има секс без любов(безразборен),какво пречи на любовта да съществува без секс?
Не съм съгласен.То по тая логика несподелената любов много лесно ще увяхва, но това не е така.(имам 8 години опит в това и все още ме мъчи).Първоначално написано от butty
иначе реалната любов би трябвало да е по-силна.
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Реалната.
MartyParty, никой не отрича, че стига наистина да е много силна любовта може да оцелее и без секс. Но това е до време. Сексът е човешка нужда. В един момент всеки го иска. Ако не можеш НИКОГА да го получиш от човека, когото обичаш, независимо колко ти е силна волята, ще го потърсиш другаде. След това връзката вече не е толкова красива, след една изневяра.
Истински платоничната любов е съществувала едно време при рицарството. Било е красиво и достойно за възхищение, но поне според мен не е правило нито рицаря, нито дамата щастливи в истинския смисъл на думата.
Абсолютно съм съгласна с мнението на MartyParty, много добре казаноПървоначално написано от MartyParty
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Е па платоническата що да не е реална??![]()
![]()
![]()
+1 Абсолютно \Първоначално написано от Take_That
/
И по какви критерии разделяш платоничната от реалната?
Щото платоничната любов е реална, сексуалната любов също е реална.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
изтрито мнение
Първоначално написано от HipHopBlond
Като порастнете, ще разберете![]()
![]()
Не не се разбира....Първоначално написано от nude
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
nude, изясни си първо какво е платонична любов, какво точно трябва да се има в предвид под "реална" любов и защо платоничната любов да не е реална...![]()
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
реалната любов би трябвало да е по-силна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!