- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скучно ли ви е без гадже или...
скучно ли ви е когато си нямате гадже , с никой не се зарибявате и никой не харесвате....или просто никога не сте попадали в подобна ситуация![]()
попадала съм в такава ситуация и да-ску4но ми е .имам си приятели,излизам с тях,забавлявам се но....ако дори няма кой да харесвам ми е супер тъпон и ску4но и еднообразно....![]()
I can't stop myself from loving you <3
И кое му е скучното...?!И със и без ако ти не си го направиш забавно няма кой да ти го направи по весело...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами когато имаш гадже или харесваш някого просто си мислиш за него,все той ти е в главата,кара те да се усмихнеш като се сетиш за него,гадно ти е ако се скарате ,когато излизате си супер щастлива (не винаги ама обикновено е така).докато сега ми е супер тъпо и ску4ноПървоначално написано от Hilary_
![]()
П.П. на 17 съм
^ Аз винаги си намирам за какво да мисля. И не ми е скучно без гадже.
Stay up all night with the stars *
Да , попадала съм в такива ситуации.
За скука- м не ми е било скучно , даже изобщо.
Но сега се чувствам по-щастлива.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Как ги измисляте тия въпроси![]()
![]()
nicolepcd
не ги мисля-просто така се 4увствам и искам да знам дали и други са се 4увствали такаПървоначално написано от elsy
ОкПървоначално написано от love_you_boy
![]()
![]()
по темата: не, не ми е скучно![]()
![]()
nicolepcd
ако не се чустваш добре сам със себе си,то и с друг няма да ти е по-хубаво![]()
Тъпо и скучно е, да. Няма я тая емоция.. не се ядосваш "С коя ли си пише сега, утре с коя ли ще излезе" или "Ама той дали ме харесва.. дали наистина ме обича" и т.н. смисъл по вечето хора до такава степен с свиканли с това, че когато не са влюбени и няат гадже им е супер тъпо и те всъщност са OPEN отново и търсят човека, който ще ги накара да си задават пак тези въпроси. Защото ако няма емоции, живота е скучен. Е разбира се ... има и друг вид емоции смисъл, тръпката не е само когато си имаш авер или си влюбен. Може да те е страх от нещо.. то пак си е емоция...А пък някой хора ... са си взели почивка , така да го кажем, щото емоцията им е дошла в повече..
![]()
![]()
![]()
Знам ли.. това е моето мнение.. все пак.. колкото са хората - толкова са и мненията, така че...
![]()
Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..
Не,не ми е скучно без гадже .
Дори мога да кажа,че ми е по-свободно..![]()
![]()
![]()
Ха..ха..
Трябва да намериш сродна душа,асмо тогава смятам,че ще ми липсва..![]()
:P
![]()
няма я оня така приятна тръпкаПървоначално написано от cinderella_gugutka
постоянно да мислиш за даден човек и т.н. на мен лично и е скъчно даже и никои да не харесвам :д
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Сега си имам гадже, но не ми е било скучно преди... Постоянно бях някъде с приятели и беше супер.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
еми не щото не e.б.е кво правя.
Ами не бих казала, че ми е скучно... По-скоро понякога ми е самотно, но аз до преди 1 година имах сериозна връзка, която продължи 2 години и някак си...отърсих се вече от нея ама просто свърши по много болезнен начин и за двама ни и като че ли сега ме е страх да се доверя пак на някой... Доста момчета се опитаха да се доближат до мен, но заради този ми страх ги отблъсквам всичкитеАбе и аз не знам какво искам... От една страна ми е добре като съм сама, защото мога да правя каквото преценя за добре без да се съобразявам с ничие мнение и без да се налага да правя компромиси... Ама от друга страна понякога изпадам в нещо като лека депресия и се чувствам самотна, имам нужда от някой...
Наистина не знам какво искам, т.е. аз знам, че искам свестно момче до себе си, но от страх от повторно нараняване н съумявам да преценя правилно хората и не мога да се доверя на никого
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Фащай си уроците и го давай по-спокойно!
понякога,обаче инт е че,като си имам гадже се някой ме зарибява![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи от характера на човека според менНа мен лично никога не ми е било скучно или самотно без гадже
Имам си приятели и с тях всичко е толкова хубаво ......
![]()
а и задълженията, които имам покрай курсове, у-ще, вкъщи, запълват ежедневието ми
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Все ми е тая дали съм с гадже или без гадже,винаги мога да си го направя яко с когото и да съм.За мен няма значение
Мисля че тепърва ще изпитам това чувство, защото скъсах с гаджето-за съжаление.Та като мине малко време и разбера дали е тъпо, или весело ще ви пиша.![]()
Да бе леко като нямам гадже и да не се зарибявам с други ..![]()
И когато имах гадже съм имала ЛЕКИ флиртчета с други момчета ,
но т'ва е нормално,т'ва е флирт / няма никви чувства / ..
Няма как просто да не флиртуваш .. Ддз според мен няма такъв
човек .. А и без гадже ми е по-свободно .. Имах една дълга / за възрастта /
ми връзка , от която се освободих и се чувства прекрасно .. Днеска
флиртуваш с хора , утре не ги срещаш .. / като казвам флирт не говоря
за натискане по кенефите на дискотеките/ .. Свободен си просто ..
Излизаш с приятели , забавляваш се на воля .. Точно сега не искам
да си хващам гадже .. Искам да съм свободна .. Някак си .. Не знам , яко
ми е ..
Actions speaks louder then words .. >.<