.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Пловдив

Моля ви дайте някакви съвети!!!

Блокираме най-добрия ми приятел,може да се каже.И искам да го накарам да ме деблокира,но не знам как Той ме блокира,защото се лигавих последният път и то много.Вече така става за трети път,да му се лигавя и най-накрая ме блокира.... ;( Моля ви, кажете ми някакъв начин ,за да го накарам да ме деблокира.Помогнете ми !!!! Много държа на него,моля ви!!! Кажете ми какво да му каже моята най-добра приятелка,за да ме деблокира..... Моля ви!!

Много просто спри да се лигавиш !!!

Детска му работа
    Ти си си виновна,просто се дръж по зряло баси...

Град
    Пловдив
    Еми аз ще спра,но искам да ми кажете какво да му каже моята приятелка ,за да ме деблокира

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Еми аз ще спра,но искам да ми кажете какво да му каже моята приятелка ,за да ме деблокира
    "Станимирка си признава, че е тъпа лигла, но много държи на теб и няма да си го прости, ако те загуби за едната умряла лигавщина."

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    "Станимирка си признава, че е тъпа лигла, но много държи на теб и няма да си го прости, ако те загуби за едната умряла лигавщина."
    А така
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    пише се: отблкокира, а не деблокира..
    относно темата - без коментар, всеки си търпи последсвията..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми обади му се по телефона,излесте някъде,разходете се и му кажи,че няма да се лигавиш повече и той ще те отблокира
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Много е тъпо тва с блокирането.
    Ми кво да му каже... негово си е решението, ти пък кво му ходиш по гъза
    nicolepcd

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Ако на следващия ден не те е отблокнал, толкова ти е приятел. Лично мнение

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ако всичките ми проблеми бюха такива щях да съм най-щастливия човек на света. Просто му се обади или най-добре очи в очи и му се извини, кажи му че си се държала, като дете и много съжаляваш и не искаш да го загубиш, заради една глупост. Или както каза Bellatrix
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

покажи му, демонстрирай сама с поведението си, че не си лигла.... и той сам ще те деблокира!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Around... :)
    Абе я па тоя как така ще те блокира и отблокира когато му скимне, зарежи го бе, ще си се лигавиш колкото си искаш. С него и без него все тая, света няма да свърши, като не му харесва прав му път. Ебати приятеля, да не може да те търпи такава каквато си, а ти да ходиш да му се молиш. Не се излагай намери си нещо свестно.

П.П Ако пък чак толкова държиш да те отблокира кажи на приятелката ти да му каже "Станимирка има нужда от незабавен секс, много е загоряла, моля те помогни" ...за секунди ще те деблокира :P

Ох да ви имам проблемите загубих 5 мин от ценния си живот.

Град
    Варна

Re: Моля ви дайте някакви съвети!!!

Блокираме най-добрия ми приятел,може да се каже.И искам да го накарам да ме деблокира,но не знам как Той ме блокира,защото се лигавих последният път и то много.Вече така става за трети път,да му се лигавя и най-накрая ме блокира.... ;( Моля ви, кажете ми някакъв начин ,за да го накарам да ме деблокира.Помогнете ми !!!! Много държа на него,моля ви!!! Кажете ми какво да му каже моята най-добра приятелка,за да ме деблокира..... Моля ви!!

Като го видиш му кажи.Не мисля,че заради това,че си се лигавила,няма да ти проговори в близките години.

първо му покажи 4е си се променила и няма да се лигавиш и тогава той ще те отблокира
    I can't stop myself from loving you <3

сигурно незнае как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си