- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви дайте някакви съвети!!!
Блокираме най-добрия ми приятел,може да се каже.И искам да го накарам да ме деблокира,но не знам какТой ме блокира,защото се лигавих последният път и то много.Вече така става за трети път,да му се лигавя и най-накрая ме блокира.... ;( Моля ви, кажете ми някакъв начин ,за да го накарам да ме деблокира.Помогнете ми !!!!
Много държа на него,моля ви!!! Кажете ми какво да му каже моята най-добра приятелка,за да ме деблокира..... Моля ви!!
![]()
Детска му работа![]()
Ти си си виновна,просто се дръж по зряло баси...
Еми аз ще спра,но искам да ми кажете какво да му каже моята приятелка ,за да ме деблокира![]()
"Станимирка си признава, че е тъпа лигла, но много държи на теб и няма да си го прости, ако те загуби за едната умряла лигавщина."Първоначално написано от stanimirka_94
А такаПървоначално написано от Bellatrix
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
пише се: отблкокира, а не деблокира..
относно темата - без коментар, всеки си търпи последсвията..![]()
еми обади му се по телефона,излесте някъде,разходете се и му кажи,че няма да се лигавиш повече и той ще те отблокира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много е тъпо тва с блокирането.![]()
Ми кво да му каже... негово си е решението, ти пък кво му ходиш по гъза![]()
nicolepcd
Ако на следващия ден не те е отблокнал, толкова ти е приятел. Лично мнение
Ако всичките ми проблеми бюха такива щях да съм най-щастливия човек на света. Просто му се обади или най-добре очи в очи и му се извини, кажи му че си се държала, като дете и много съжаляваш и не искаш да го загубиш, заради една глупост. Или както каза Bellatrix
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
покажи му, демонстрирай сама с поведението си, че не си лигла.... и той сам ще те деблокира!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Абе я па тоя как така ще те блокира и отблокира когато му скимне, зарежи го бе, ще си се лигавиш колкото си искаш.С него и без него все тая, света няма да свърши, като не му харесва прав му път. Ебати приятеля, да не може да те търпи такава каквато си, а ти да ходиш да му се молиш. Не се излагай намери си нещо свестно.
![]()
П.П Ако пък чак толкова държиш да те отблокира кажи на приятелката ти да му каже "Станимирка има нужда от незабавен секс, много е загоряла, моля те помогни" ...за секунди ще те деблокира :P
Ох да ви имам проблемитезагубих 5 мин от ценния си живот.
![]()
Първоначално написано от stanimirka_94
![]()
Като го видиш му кажи.Не мисля,че заради това,че си се лигавила,няма да ти проговори в близките години.![]()
първо му покажи 4е си се променила и няма да се лигавиш и тогава той ще те отблокира
I can't stop myself from loving you <3
сигурно незнае как![]()