- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след скарване
Примерно като се скарате с гаджето си после по-хубав ли е секса.От този докато сте спокойно.При мен лично е 5-пъти по-як и по-страстен.Като се скарам с нея и е много по-яко после.
Пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Секс за сбобряване![]()
Не мога да преценя разликите
мдам и на мене повече ми харесва![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Да, има повече страст...Май довечера ще си спретнем едно скандалче вкъщи![]()
Е ние не се сдобряваме със секс ами с разговори,което мисля,че точно когато сме скарани е по-доброто решение да поговорим отколкото да се изчукаме като животни и после да се правим,че проблема е отминал.Ама всеки си има мнение.Ама като гледам единия като каже,че е по-як секса за сдобряване и всичките повтарят като папагали.
Има повече страст, ама някакси хич не ти е до любов, защото си бесен. Аз предпочитам след секса да мога да го гушна и да му кажа "Обичам те!", а не да се чудя сега простила ли съм му или не.
Много често секса е причина за изглаждане на взаимоотношения.Обаче малко или много става по хубав наистина при такова положение.Така че....и на мен по ми харесва.
Ние пък, ако сме се сдърпали за нещо, изобщо не ме е до секс след това![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако сме се скарали, нямам желание за секс... трудно ми минава![]()
Come out, come out wherever you are...
Подкрепям те!Първоначално написано от SiSsKkAa
Преди да ми е олекнало на душата и сърцето, преди да се разреши проблема, преди да заличим пропастта в сърцата си, аз не мога да правя секс. не мога да го целуна даже. Може би само прегръдка...Разговор, сдобряване с целувка. Сексът е на другия ден най-рано!
По-добре не се карайте, но пък секса за сдобряване си е ммммм
Ако секса за сдобряване е мммммм, явно поводите ви за скарването са били маловажни. Ако скандала те е разтърсил, ако този човек те е наранил, ако те е боляло сърцето, ама с физическа болка от лошите ви отношения, ако си се чувствал едновременно пребит, смазан и болен...едва ли много-много ти се прави секс изобщо. В такъв миг дори не мога да го целуна. Преградката и лека, нежна целувка с докосващи се устни пак ми е болезнена. То е ясно, че на 15-16 и след връзка от 2-3 месеца нещата са по-прости, отколкото при мен. за мен караницата ми причинява физическа болка. Като парцал съм после. Не мога да спя, да мисля и да ходя с дни.......
Кремче, съгласен съм с теб, но след всяко скарване стига да не са казани много тежки думи идва момент в който любимия почва адски да ти липсва. Тогава идва много приятна част, ако и двамата търсите сдобряване.
Ем тя не е такъв тип, че да прайм секс тогава..![]()
Ама съм чувал, че тогава било готяно
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, има този момент. И в него се прегръщаме и целуваме...1 път се опитах да забравя и да правя секс след кавга(и то не особено сериозна). бях като дърво, все за караницата мислех и общо взето просто пак се погушкахме...Както казва колегата: не съм такъв тип и аз като приятелката му. Просто си е до човек. Трябва да ми е спокойно, уравновесено, идилично и любовно...не мога просто иначе.
Мисля че е малко по хубав, защото когато се сдобрим и някак си ми е хубаво и виждам обичта едно друго и повече му се радвам =]=]=]=]![]()
![]()
![]()
Не зная по-хубаво ли е ,но определено помага, да се спре кавгата =)
Определено след скандал,секса е по-добър...някакси като съм си изляла душата ми е по-леко и мога да се отдам напълно,като не ми тежи нищо....но все пак няма секс,ако не сме си си изгладили разногласията...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Рядко се сдобряваме със секс,но когато ни се е случвало секса наистина е "по-слаък" от обикновенно![]()