.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Sofia

Секс след скарване

Примерно като се скарате с гаджето си после по-хубав ли е секса.От този докато сте спокойно.При мен лично е 5-пъти по-як и по-страстен.Като се скарам с нея и е много по-яко после.

Пиши описателни заглавия на темите си!
    krem4et0
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Секс за сбобряване

Не мога да преценя разликите

ооо определено така наречения секс за сдобряване е доста хубав

Град
    Улицата
    мдам и на мене повече ми харесва
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София
    Да, има повече страст...Май довечера ще си спретнем едно скандалче вкъщи

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Е ние не се сдобряваме със секс ами с разговори,което мисля,че точно когато сме скарани е по-доброто решение да поговорим отколкото да се изчукаме като животни и после да се правим,че проблема е отминал.Ама всеки си има мнение.Ама като гледам единия като каже,че е по-як секса за сдобряване и всичките повтарят като папагали.

Град
    Paradise
    Има повече страст, ама някакси хич не ти е до любов, защото си бесен. Аз предпочитам след секса да мога да го гушна и да му кажа "Обичам те!", а не да се чудя сега простила ли съм му или не.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и мен много повече ми харесва..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Много често секса е причина за изглаждане на взаимоотношения.Обаче малко или много става по хубав наистина при такова положение.Така че....и на мен по ми харесва .

Ние пък, ако сме се сдърпали за нещо, изобщо не ме е до секс след това
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    In the middle of nowhere
    Ако сме се скарали, нямам желание за секс... трудно ми минава
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Е ние не се сдобряваме със секс ами с разговори,което мисля,че точно когато сме скарани е по-доброто решение да поговорим отколкото да се изчукаме като животни и после да се правим,че проблема е отминал.Ама всеки си има мнение.Ама като гледам единия като каже,че е по-як секса за сдобряване и всичките повтарят като папагали.
    Подкрепям те!

Преди да ми е олекнало на душата и сърцето, преди да се разреши проблема, преди да заличим пропастта в сърцата си, аз не мога да правя секс. не мога да го целуна даже. Може би само прегръдка...Разговор, сдобряване с целувка. Сексът е на другия ден най-рано!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По-добре не се карайте, но пък секса за сдобряване си е ммммм

Град
    Свищов
    Ако секса за сдобряване е мммммм, явно поводите ви за скарването са били маловажни. Ако скандала те е разтърсил, ако този човек те е наранил, ако те е боляло сърцето, ама с физическа болка от лошите ви отношения, ако си се чувствал едновременно пребит, смазан и болен...едва ли много-много ти се прави секс изобщо. В такъв миг дори не мога да го целуна. Преградката и лека, нежна целувка с докосващи се устни пак ми е болезнена. То е ясно, че на 15-16 и след връзка от 2-3 месеца нещата са по-прости, отколкото при мен. за мен караницата ми причинява физическа болка. Като парцал съм после. Не мога да спя, да мисля и да ходя с дни.......

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кремче, съгласен съм с теб, но след всяко скарване стига да не са казани много тежки думи идва момент в който любимия почва адски да ти липсва. Тогава идва много приятна част, ако и двамата търсите сдобряване.

Ем тя не е такъв тип, че да прайм секс тогава..

Ама съм чувал, че тогава било готяно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Свищов
    Да, има този момент. И в него се прегръщаме и целуваме...1 път се опитах да забравя и да правя секс след кавга(и то не особено сериозна). бях като дърво, все за караницата мислех и общо взето просто пак се погушкахме...Както казва колегата: не съм такъв тип и аз като приятелката му. Просто си е до човек. Трябва да ми е спокойно, уравновесено, идилично и любовно...не мога просто иначе.

Мисля че е малко по хубав, защото когато се сдобрим и някак си ми е хубаво и виждам обичта едно друго и повече му се радвам =]=]=]=]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не зная по-хубаво ли е ,но определено помага, да се спре кавгата =)

Град
    Варна
    Определено след скандал,секса е по-добър...някакси като съм си изляла душата ми е по-леко и мога да се отдам напълно,като не ми тежи нищо....но все пак няма секс,ако не сме си си изгладили разногласията...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Рядко се сдобряваме със секс,но когато ни се е случвало секса наистина е "по-слаък" от обикновенно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си