- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
С потник на бели и червени райета,жълти гащи...и с чехли от Макдоналдс.Косата ми е рошава и заплетена,но въпреки това имам две фиби за бритона...![]()
![]()
с дрехи за вкъщи - сини къси гащи,някфа бузка (зелена)..а косата ми е пусната ,леко начупена отдолу (вчера я бях изправяла,но от спането...) и бритона ми е със синя фибичка назаддд дигнат![]()
С панталонки малко по-нагоре от коленете и черна блуза, а косата ми е пусната![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
къси сини панталони, червена блуза и косата ми е на никъде, трябва да я подстригвам, ама ме мързи![]()
хах .. ами с къси 4ерни панталонки ..бяло потни4е ..а при4еска .. странна - някфо супер сме6но вързана ....![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Тъмно розов потник,бели къси панталони,вързана коса и заспал поглед.
Ами поради факта, че преди малко се къпах косата ми е мокра, а ме мързи да я суша ..Иначе съм цялата в розово - розов потник на който пише woman и къси панталонки естествено розови .. хехе
![]()
Keep Smiling (sun)
Шорти,тениска и шапка
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
къси розови панталонки ..потник розовии бритона дигнат косата на някакваа рошава опашка
![]()
![]()
Облекло-широка тениска
Прическа-добро утро![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
изсухлени къси панталонки , тениска и косата ми е пусната![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
широк анцунг и потник. . . а косата ми учудващо изглежда добре макар че си седи така от снощи![]()
Черно долнище,червена блуза с къс ръкав,а косата вдигната![]()
В момента съм по една зелена блузка на милото ии косата ми е вързана на кокче ;d
0bicham te !{~}{~ [h]~
дрехи-бежова нощничка с Tweety (потниче и къси панталонки)
прическа-абсолютно естествена форма-тъкмо изсъхна след като се изкъпах...
времет0 тu uztuча
гол и рошаФ![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
с сравнително дебел анцуг, с тениска и отгоре пуловер + чорапи, защото ми е прекалено студено.
косата отново на кок
Облекло: тъмно син анцунг и тъмно синя тениска
Прическа: Обичайната ми права черна коса![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
розова нощница [рокля] иии съм с пусната коса.. мяткам си бритона наляво надясно![]()
Със долнище на много широк черен анцуг,черен потник на сърчица,тъмно зелена жилетка и чорапки разбира се ;д .Косата ми е пусната.