- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
ами с анцунг и тениска,а косата ми е вързана с шнола и лента за да не ми пада в очите,че след малко отивам да готвя![]()
с анцунг (горнище и долнище) на адидас, косата хваната с шнола и бритона хванат малко с фиба..
Косата на опашка, с блузка на Pepe Jeans (London) и дънки.Още не съм се преобличала, а стана никое време и трябва да лягам
![]()
I'm inlove with a criminal...
с клин и с една мн широка и дълга тениска бялаа коста ми е вързана
![]()
Боса, с дънки, с някакъв суичър, и с пусната коса...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
анцунг, една оранжева блузка на miss sixty,чорапки,косата на кок и това е![]()
Син анцунг на "адидас" и отдолу бял потник,по чорапки но косата ми пак си е топирана !!!![]()
Първоначално написано от finger4o
Тениска на Crаdle Of Filth и кариран гащеризон,косата ми е пусната с черна лента
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Вече съм по пижамка,че ми е най-удобно.Иначе косата си е както винаги-каренце,а бритона е вдигнат нагоре със шнолка.
Имам няколко,ще споделя 1 с тебПървоначално написано от zoreto
аз си ги правя по-поръчка
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Зеленото долнище на пижамата,тениска, косата ми си е пусната преди малко излязох от банята..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
пижама (цял ден седя с нея щот не ми се става от pc-то ) чорапи и рошава коса![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Балонеста лилава блуза с дълъг ръкав и надолу черен анунг.
Коса пусната, рошава и с фиба бритона назад.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
сиво долнище адидас и жълта тениска на която пише "School Icon №1"![]()
сиво долнище адидас и жълта тениска на която пише "School Icon №1"прическа ми нещо като на Зак Ефрон
сиво долнище адидас и жълта тениска на която пише "School Icon №1"прическа ми нещо като на Зак Ефрон
по пижамка и чехличкикосата ми е вързана
![]()
Черни дънки и блуза. Не съм се преобличал от както се върнах, ще вървя да лягам след половин - 1 час, че ми се спи.
Lexynnka
Все още съм по пижама.. отгоре със лилав суичър, а косата небрежно пусната. След малко мисля да влизам да се къпя....
Анцунг на долу, на горе една полу блуза, косата е хваната на опашка.
Изобщо тип циганка![]()
. . еми по пижамаа с рошава пусната коса . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Зеленикави дънки и кафяво поло на райета; пусната коса с бритон![]()
Пусната рошава коса,с яке и дънки. Направо връхлитам компа не си правя труда да се събличам.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!