- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
Аз съм по боксерки и тенискаА прическата ми е малко рошавичка ама пък сега ме кефи
![]()
с дънкени панталонки до коляното и една тениска на аксел![]()
а косата ми си е нормална
ДЪНКОВИ!! еди какви си....
Розова тениска, сини къси панталонки и чорапи. А косата ми е пусната с извити навън краища.
къси гащи ,потник , косата ми е хваната с шнола
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
спортно потниче, къси панталони, коса на кок.
Running is my drug and I am overdosed ..
Къси панталони , фанелка , коса - изкъпана![]()
Роден да бъде злобен. .
къси панталонки, потник, косата ми е спусната и съм боса..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ъм тъй като преди малко влизам още съм с цикламени дънкови панталонки до коляното,бяла тениска с цикламен Пинокио и с вързана коса,до преди малко и с бяла дебела диадема![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
с дънки и тенискаии пусната коса
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
понеже преди малко дойдох при мама в работата съм с 3/4 дънки,една черна тениска дето пише с ярко зелено на нея-научи правилата,за да ги варушаваш,черни сандарки на токче,една зелено-жълта гривничка и едно зелено-черно колие дето жена ми го е правила...косата е изправена е закрепена със слънчевите очила,за да не ми пада в очите![]()
със сини къси гащички, розова тениска и косата съм си я вързала с един ластик![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Мии къси бели панталонки, черен сутиен, косата ми е вързана ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тениска и боксерки..прическа:хванала съм си бритона на една страна с фибичка и е чуплива![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ми сега съм с дънки и зелена тениска,макар че скоро май ще съм по пижама..А косата съм я прихванала с една шнола назад.
![]()
със дънки и тениска съм, прическата ми е никфа защото имам някакъв навик да си чупя косата като седна пред компатъй де рошава е
![]()
лилави къси панталонки, жълто потниче на което има плейбойче и с пусната коса (бритона на горе дигнат със черна фибичка)
Сега съм по халат, а прическата ми е... мамма миа... ник'ва... Преди малко излезнах от банята![]()