- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
Дънки, сив потник, без чорапи, пусната коса.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
сив анцунг,бледо розова тениска и хваната коса
Женско съм ;]
С любимите ми дрехи за вкъщи ;> Един стар суичър на линкин парк хаха, който ми подариха ии с любимите ми срязани дънки, които сама си срязах. А и ся в момента един друг суичър (син) отгоре, че ми е нещо хладно ;Д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
чорапки в бяло и розово, светли дънки, бяла бузка с къс ръкав, розова горница и вързана коса на опашка.![]()
пижамааааа ^_^и вързана коса
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
С анцунг и тениска на SUPERMAN , а косата ми е пусната и изправена ..
с дънки , бяла тениска и пусната изправена коса
Зелена пижама; пусната коса..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
мн зле ;xчерен суичър, кафяв елек, кафеви джинси, розови домашни чехли, несресана леко къдрава коса и съм и сложила една лилава диадема
Абе като циганче rofl
Дънки и жълта тениска. Косата ми е хваната на разпадаща се опашка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
в момента съм с червено долнище на пижама и черна тениска с надпис адидас......ааа косата ми...;дд спусната и рошава ;дд
Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива
Облечена съм с дънки и сива блузка,а косата ми е накъдрена и отзад съм хванала малко коса с шнола
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Облечена съм с долнището на пижамата си, сива блуза, а косата ми е вързана на конска опашка^^
емм....с някъв сив клин,с тъмно синя тениска и отгоре със суитчър. Косата ми по принцип е къдрава,но в момента тей като съм във вкъщи съм с кок. емм толкоз![]()
Дънки, черна тениска, сиви чорапи и вече разпадната опашка
черно долнище на анцунг, сива блуза, лилав елек и косата пусната :d
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
с дънки,боди и косата ми е хваната с шнола ;д
Скини дънки, тениска, косата ми е изправена, светъл "опушен" грим в кафяво и излизам.Обувки на платформа ще си сложа и кафяво яке.
Everything changes, but beauty remains ...
с анцук и с тениска косата ми е хваната с шнола
Само някой да дойде и да ме разроши![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Dinoraa : 04-21-2012 на 17:31