- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
сив анцуг и бяла тениска ,прическа току що станала от леглото
къси дънкови панталони
розова тениска
косата ми е вързана на опашка
Косата вързана на опашка, черен потник с презрамки, розови къси панталони.
По розова пижамка.И косата ми е на плитка.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
С оранжева() мъжка тениска и пусната коса.
Everything changes, but beauty remains ...
косата ми е на кок и съм с черна блуза на Загорка,която ми е адски голяма![]()
бяла широка тениска, вързана коса
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Зелена тениска с надпис "How can I help the world today" , черни къси гащи, и съм на опашка и пуснат бретон :P
косата е обикновена, пусната. Облекло - бяла пижама на цветни точки и тениска на зелени и сиви райета с палми на нея ;дд
с широка бяла тениска.. с вързана коса на кок
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
ного яка прическа , 0 номер и по боксерки си пия кифенце mhmm
Ем къси дънки до коленете някъде, светло сини такива, огромна бяла тениска на Ramstein и с вързана на опашка коса.
Черни къси гащи, розов потник и пусната коса.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
С карирана риза, скини дънки (черни) и права коса![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
къси оранжеви спортни панталонки и синьо потниче :3 косата е пусната :р
косата ми е вързана,облечена съм с широка пола и тесен потник![]()
Мъжки зелени хавайки (аз съм момиче), бял потник и обикновена пусната коса, нищо странно
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Синьо потниче , лилави къси гащи, косата - пусната , само бретонът е прибран с фибичка отгоре![]()
С червен размъкнат потник и боксерки. Косата е рошава, хваната с една шнолка.![]()