- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
Потник и къси гащички![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
С къси панталони, с потник и с вързана коса :]
сиви къси панталонки на сърчица,черен потник и косата ми е на рошаво кокче![]()
Пижама + мокра коса.
Сега трябва да чакам хиляда часа да изсъхне и чак тогава да си легна, а трябва да ставам рано.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Amellia не я ли сушиш със сешоар? Знам, че е вредно за косата, особено лятото, но аз имах период без сешоар и вечер откачах докато изсъхне.. често заспивах с влажна коса и резултатът беше гадна настинка.
По темата - огромна тениска (като рокля ми е), която ползвам за пижама и спусната коса![]()
Розови боксерки,тениска на coca-cola (която ми стои като чувал) и косата ми е на кок (:
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
С нещо като суйчер ама не точно, дълго ми е до над колетеадски готино е и развлечено, косата ми е спусната и съм с къси чорапки.
Само къси панталонки прическа леко небрежна с много малко гел)
широка и дълга тениска с еминем.. косата ми е на плитка,но рошава
С бяла широка тениска, тъмносини дънки (много ми стОдено) косата ми е хваната на кок...ама разпуснат и рошав такъв
![]()
maDamn
Косата вързана на кокче, по боксерки и с една оранжева тениска.![]()
Къси бели панталони, розова тениска, косата мие пусната
Анцунг, стара тениска на майка ми и вързана коса.
^^^
Бургас <3
клинче под коляното,туника розово с бяло,пусната коса :д
`only God can judge me!
розова пижама .. косата вързана на едно симпатично рошаво кокченце .. ;дд
<3 The Vampire Diaries <3
Зелена нощница. Косата на кокче.![]()
Ами понеже си лягам след малко, косата ми е вързана на конска опашка и съм само по една блузка , заради жегата :Д