- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
дънки черно с бяло ( нещо като светкавици в бяло) синя тениска на студен чай хлкосата ми е с шнола
Дънки, тениска и суитчър а косата спусната
Последно редактирано от vavi13 : 12-21-2012 на 17:43
Тънък клин , дънки и дебели чорапи, боди , дълга блуза и елече пуловер и вързана коса на нещо като кок![]()
maDamn
Синя зимна пижама с крокодилче ;д Пусната коса и...абе общо взето току-що станах от леглото![]()
Клин, блуза, елек, терлици, коса-с диадема
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Сив спортен екип със широки крачоли ;д
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
АмИ ... сив клин...зелена блузка под дупето и сива горница , а косата пусната преди тва си бях сложила розова диадема ама я махнах преди малко...и с чорапки щот съ мседнала иначе с пантофи (чехли) с леопардова шарка във сиво и черно
Анцук,широка тениска и с полу развалената прическа от вчера![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
дънки....зелена тениска...сива горница пуснта кос аи с малко грим(пробвах как ми стой една комбинация) иначе преди вечеря ще с еизкъпя облека и гримирам за довечера реших , че е бъдни вечер и да съм по-красива
дънки,черно боди,червени с черно и бяло чорапки и косата пусната и къдрава с ролки![]()
Тениска, чорапогащник ,къса поличка (много ми е горещо)и косата ми е сплетена на плитка.
клин и блузка и чорапи :Д и косата ми е вързана на конска опашка :ДД
Пижама и любимите ми пантофи. <3 А косата ми е пусната.
спортно долнище -черно ,розова блуза чорапи и чехли. А косата ми е пусната +фиба.
Цял ден си се излежавам с чорлавата ми коса, розовата пижама и пухкавите ми чорапи.
дънки , оранжев потник и червена жилетка...а относно прическат- пусната коса
dънки, черен анорак, кецове, черно яке, черни ръкавици, черна шапка, черно бели кецове, обръсната глава и с малко брада.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Черен клин, лилава блуза и чорапи. А косата ми е на кок.
Пижама, халат, дебели чорапки и пантофи. Косата ми е вързана.